Seksi
Nimimerkki: Henna

Mikä avuksi, kun seksissä tuntuu kipua eikä pippeli mene sisään?

Mikä auttaa, kun seksissä tuntuu kipeeltä, eikä pippeliä saa sisälle? Voiko koko tai paksuus vaikuttaa, ettei vaan mahdu? Me halutaan, mutta ei ole onnistunut. Miten poikaa voi eri tavoilla hyväillä?

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Seksin ei kuulu sattua, mutta ensimmäiset seksikerrat voivat tuntua epämiellyttäviltä ja myös kipua saattaa tuntua ajoittain. Tämän vuoksi seksiä kannattaakin harjoitella yhdessä rauhassa kokeillen. Emätinyhdynnän onnistumista auttaa kiihottunut tila, joka rentouttaa ja liukastaa emätintä. Liukasteen käyttö voi myös helpottaa yhdynnän aloittamista.

Pippelin sisäänvienti kannattaa tehdä sellaisessa asennossa, jossa pystyt olemaan mahdollisimman rentona. Ensin voi myös kokeilla laittaa oma tai kumppanin sormi emättimen aukolle ja kevyesti totuttaa emätintä hentoon venytykseen. Pippelin koko voi vaikuttaa yhdynnän onnistumiseen ja suuremman pippelin kohdalla voi tarvita enemmän aikaa ja totuttelua.

Yhdyntäseksi on vain yksi tapa saada ja tuottaa nautintoa. Seksiä voi harrastaa myös hyväilemällä kehon herkkiä alueita esimerkiksi käsin tai suulla. Seksin aikana voi käyttää hyödyksi myös seksileluja.

Jos kivuliaisuus seksin aikana jatkuu tai yhdyntäseksi ei onnistu, voit käydä keskustelemassa asiasta lääkärin kanssa. Lääkäri voi tehdä gynekologisen tarkastuksen, jossa tarkastetaan anatomiaan liittyvät asiat ja sinulla on mahdollisuus myös kysyä tarkemmin sinun kehoosi ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista.

Ihanaa kesän odottelua!

Oliko vastauksesta hyötyä?