Seksi
Nimimerkki: minä täällä vaan

Mikä avuksi kun itsetyydytyksessä emätin tuntuu ahtaalta?

Mikähän on vikana, kun pimppi tuntuu niin ahtaalta? Olen useamman kerran kokeillut sormettaa itseäni. Yksi sormi mahtuu sisään ihan hyvin. Kahta sormea en ole saanut sopimaan. Olen ollut kiihottunut aina kun olen tätä kokeillut. Pimppi on tuntunut oikein liukkaalle. Yhdyntä ei onnistu varmasti, pippeli ei sisääni menisi. Olen fantasioinut, kuinka pippeli liukuisi pehmeästi sisälleni. Onko se ollenkaan mahdollista? Mitä pitäisi nyt tehdä?

Moikka! Hienoa, että haluat tutustua kehoosi ja että uskalsit kysyä meiltä siihen neuvoa.

Usein jos nuorella ihmisellä sormi ei tunnu kunnolla mahtuvan emättimeen, ei ole lainkaan kysymys emättimen ongelmasta, vaan immenkalvosta, jonka aukko on pieni. Asia korjaantuu yleensä itsestään hormonien vaikuttaessa asiaan – ja esimerkiksi yhdynnässä immenkalvo ja emätin alkaa joustaa luonnostaan. Siitä ei siis tarvitse olla yhdynnän kannalta huolissaan.

Myöskään itsetyydytyksessä ei välttämättä tarvitse lainkaan laittaa sormea emättimen sisään. Itsetyydytys on usein ihan muiden alueiden hyväilyä: sellaisten paikkojen kehossa, joiden koskettaminen tuntuu hyvältä. Ehkä voisit koittaa etsiä kehostasi näitä muita paikkoja. Lue lisää aiheesta täältä.

Mikäli asia kovasti vaivaa sinua, voit valita kotona rauhallisen paikan sekä rentouttavan asennon ja hitaasti liikutella sormeasi emättimen sivuille sen verran kuin pystyt ja näin koittaa venytellä immenkalvoa. Sormen ympärille kannattaa laittaa joko liukuvoidetta tai jotakin muuta intiimialueelle sopivaa liukastetta, kuten vaseliinia. Koskettele kehoasi tunnustellen ja arvostaen. Älä tee mitään, mikä satuttaa sinua tai tuntuu pahalle, vaan rauhassa ja nautiskellen.

Lue vielä lisää immenkalvosta täältä ja emättimestä täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?