Seksi
Nimimerkki: Ihminen

Kysymyksiä seksin harrastamisesta

Onko normaalia haluta seksiä 11 vuotiaana, jos on tyttöystävä joka voisi myös ryhtyä toimeen? Itsetyydytän pari kertaa päivässä, ja haluaisin tietää, että tuntuuko itsetyydytys samalta kuin seksi? Entä mitä jos ei uskalla ostaa kortsuja tai edes kysyä tyttöystävältään haluaako hän edes seksiä.

Moikka ja kiitos kysymyksestä!

On ihan normaalia olla kiinnostunut seksistä sinun iässäsi. Kerroit viestissäsi, että olet harrastanut itsetyydytystä. Itsetyydytys onkin hyvä tapa tutustua omaan kehoon ja tuottaa itselle mielihyvää. Itsetyydytys tuntuu erilaiselta kuin seksi kumppanin kanssa.

Jos seksistä puhuminen tyttöystävän kanssa tai kondomien ostaminen jännittää, suosittelisin vielä rauhassa odottelemaan seksiin ryhtymistä. Kun seksiä harrastaa ensimmäisen kerran, on tärkeää, että molemmat ovat siihen täysin valmiita ja suostuvaisia. Puhuminen ja toisen huomioon ottaminen auttaa tekemään tilanteesta turvallisen. Seksin harrastamisella ei ole mikään kiire: on monta muuta tapaa nauttia toisen läheisyydestä ja helliä toista, esimerkiksi halaamalla, pussailemalla, pitämällä kädestä kiinni tai vaan olemalla toista lähellä.

Kivaa syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?