Seksi
Nimimerkki: En uskalla

Kuukautisista kertominen äidille

Hei…
Oon siis 12-vuotias tyttö, ja mun menkat alko yöllä, viime yönä… Ja oli tullu lakanaanki menkka verta, ja pikkuhousut ihan KAMALAN näköset…. . Ja haisi pahalta!

En uskalla kertoo äitille, äiti kyl sano, että ”kerro vaan rohkeasti sitte ku ne alkaa”

Mut mää en USKALLA mua pelottaa ja jännittää! Ja ei meil oo oikein mun kokosii siteitä, ku ne mitä äiti ite käyttää on iha sika isoja…..

Pliis vastatkaa mää en uskalla kertoo ees mun kavereille, ku neki varmaan vaa kiusais mua!

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Kuukautisten alkaminen voi herättää monenlaisia tunteita, ajatuksia ja kysymyksiä. Toisille se voi olla ylpeyden aihe, kun taas toisille tuntua alkuun vähän oudoltakin Kuukautisten alkaminen kuuluu kuitenkin normaaliin murrosiän kehitykseen ja jokaisella tytöllä se on jossain vaiheessa edessä. Kuukautisten alkamista ei siis tarvitse mitenkään häpeillä. Se on merkki siitä, että kehityksesi etenee normaalisti 😊

Ymmärrän, että asian kertominen äidille voi jännittää. Äitisi on kuitenkin käynyt itsekin saman asian läpi ja tietää, mistä on kyse. Hän voi varmasti myös vastata sinua askarruttaviin kysymyksiin. Voit siis ihan huoletta kertoa kuukautisten alkamisesta. Kerroit viestissäsi myös, että teiltä kotoa ei löydy sinulle sopivia siteitä. Myös tämän takia asia on hyvä ottaa puheeksi, jotta voitte vaikka yhdessä käydä ostamassa sinulle sopivia kuukautissuojia.

Aurinkoista kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?