Seksi
Nimimerkki: Veera

Anaaliseksin jälkeinen kutina

Sain kiusallisen vaivan, kun pakaravako alkoi kutiamaan. Se tapahtui sen jälkeen, kun kokeilimme poikaystävän kanssa anaaliseksiä. Hän laukesi pakaroilleni ja paljon spermaa tuli pakaravakooni. Hän pyyhki enimmät jollakin pyyhkeellä, että pääsin suihkuun. Kutiaminen alkoi siitä, ja on jatkunut viikon. En ilkeäisi mennä lääkäriin, kun kaikki lääkärit on täällä miehiä. Mitä tälle voisi tehdä? Saisiko apteekista jotakin mikä auttaisi?

Hei, kiitos kysymyksestä!

Kutinaan voi ilman muuta kokeilla ensin kotikonsteja ennen kuin varaa aikaa lääkäriin. Joskus raapiminen tai hankaaminen voi saada aikaan ikävän kierteen kutinassa. Raapiminen voi saada ihon pinnan rikkoutumaan ja käsien kautta rikkoutuneelle iholle pääsee bakteereja, joka voivat lisätä kutinaa. Pakaravako on hyvä pestä hyvin ja laittaa kutisevalle iholle perusvoidetta tai paksumpaa rasvaa, kuten Bepanthen-voidetta. Jos kutina jatkuu, voi myös kokeilla mietoa kortisonivoidetta muutaman päivän ajan. Jos oireilu yhä jatkuu, suosittelen siinä tapauksessa kääntymään lääkärin puoleen.

Onko sperma aiheuttanut muulloin kutinaa iholla? Jotkut ihmiset saavat allergisia oireita siemennesteen valkuaisaineesta. Tämä toki on hyvin harvinaista. Allergia voi näyttäytyä muun muassa kutinana tai kirvelynä.

Lue vielä lisää anaaliseksissä huomioitavista asioista Hyvä kysymys -sivuston artikkelista.

Toivottavasti tästä vastauksesta oli sinulle apua ja kutina helpottaa pian!

Oliko vastauksesta hyötyä?