Seksi
Nimimerkki: mietin vaan

Anaaliseksi

moi. olen 16vuotias poika ja olen jutellut erään 39v miehen kanssa ja hän haluaisi harrastaa anaaliseksiä kanssani itseänikin haluttaa hänen peniksensä mutten tiedä onko siinä joitain riskejä
Auttakaa

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Ennen seksuaalisia tekoja on tärkeää pohtia, kuinka itse haluaa nauttia. Seksin aikana voi kokeilla erilaisia asioita, mutta on tärkeää muistaa, että jos jokin asia ei tuota nautintoa tai epäilyttää, voi sen sanoa ääneen. Sinulla on oikeus laittaa seksin suhteen omat rajat.

Anaaliseksiä voi harrastaa anaalin seutua hyväillen tai työntämällä esimerkiksi sormea tai penis anaaliin. Anaaliseksiin kannattaa ryhtyä rauhassa ja ensin omaan kehoon tutustuen. Työntyminen anaaliin on suositeltavaa tehdä rauhallisesti tunnustellen omaa kehoa. Jos seksin aikana tuntuu kipua, kannattaa tahtia rauhoittaa tai vaihtaa esimerkiksi asentoa. Anaaliseksin (kuten kaikenlaisen seksin) aikana on tärkeää huolehtia hyvästä kommunikaatiosta, jotta molempien tuntemukset tulevat huomioiduksi ja seksi tuottaisi molemmille nautintoa ja hyvää oloa.

Anaalialueen limakalvot ovat ohuet ja herkät eikä ne tuota luonnollisesti liukastetta. Tämän vuoksi kannattaa varautua liukuvoiteella. Liukaste lisää usein myös nautinnollisuutta. Seksitautien tartuntaa ja suoliston bakteerien leviämistä on suositeltavaa ehkäistä käyttämällä kondomia ja suuseksisuojaa. Anaaliseksiin voi myös valmistautua suolihuuhtelulla, joka estää uloste- ja hajuhaittoja.

Lisää seksuaalisuudesta ja seksistä voi lukea Väestöliiton sivuilta.

 

Lämmintä kevään jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?