Artikkeli
Seksi

Kesäkumikampanja 2023

Nuorten ja nuorten aikuisten turvaseksitaitoja edistävä Kesäkumi -kampanja on ollut jo pitkään osa suomalaisten nuorten kesää. Vuoden 2023 kesäkumibiisin Missio esitti artisti BESS ja se on ollut ilmestymisestään asti Spotifyn Top50 listalla! Kesäkumikampanja toimi kesän aikana niin sosiaalisessa mediassa, kuin kesän festareilla.

Artikkeli
Alkoholi

Sober curious suhtautuu alkoholittomaan elämään uteliaasti

Miksi ihmiset ovat niin kiinnostuneita ruokavaliosta ja liikunnasta, mutta tarttuvat pulloon sen kummemmin hyvinvointia pohtimatta? Raittiutta kokeilevien someyhteisöt ovat nyt supersuosittuja. Tiedätkö nämä viisi asiaa sober curious -ajattelusta?

Artikkeli
Alkoholi

”Olen onnellisempi ilman alkoholia”

Hanna Tikander huomasi alkoholin jätettyään, että tunteet ovat aidompia ja elämä parempaa omana itsenä.

Artikkeli
Mieli

Menikö tunteisiin? Tunnista tunteitasi – niillä on tärkeä tehtävä

Voi hitto! Nyt meni tunteisiin! Elämä voi välillä olla suoranaista tunteiden myllerrystä. Erityisesti murrosiässä tunteet voivat vaihdella nopeastikin. Onneksi tunnetaitoja voi treenata. Nappaa vinkit ja kokeile itse.

Artikkeli
Alkoholi

Pidä huolta aivoistasi – ne ovat tärkein työvälineesi nyt ja tulevaisuudessa

Alkoholin välttäminen suojelee aivoja. Lukijoiden toiveesta haastattelimme asiantuntijalääkäriä aiheesta. Lue superkiinnostavat faktat!

Artikkeli
Seksi

Mitkä kesäkumibiisit muistat?

Kesäkumibiisejä on julkaistu jo yli 20 vuotta. Tsekkaa Fressiksen arkistosta, mitkä kumibiisit edelleen muistat? Mitkä ovat unohtuneet tai menneet kokonaan ohi?

Artikkeli
Liike

”Haluan tehdä historiaa paralympialaisissa”

Synnynnäinen selkäydinvamma ja pyörätuoli ei ole hidaste, kun Helmi innostuu uudesta lajista. Hänen unelmansa on hypätä benjihyppy.

Artikkeli
MieliYleinen

Pinkku Pinsku: vahvaksi kasvanut

Katso Pinkku Pinskun vinkit tubettajalle.

Artikkeli
Liike

Trampoliini-parkour: Oulan hyppy tuntemattomaan

Trampoliini-parkour on hauska laji, jossa yhdistyy trampoliinilla hyppiminen sekä hikiliikunta salissa hyppien, juosten ja esteitä ylittäen.

Artikkeli
Mieli

Mistä kaverit riitelevät?

Fressiksen raati pohtii, miksi kavereiden kanssa tulee erimielisyyksiä ja miten kiusaamista voisi ehkäistä.