Nikotiinituotteet

Tinke: ”Tällainen on mun unelmakumppani!”

Youtube-videollaan Tinke kertoo, millainen on hänen unelmiensa kumppani ja miten siihen liittyvät nikotiinituotteet!

Youtubettaja Tinke on sinkkuna ollessaan pohtinut, millaisia toiveita hänellä on unelmiensa kumppanille. Toiveiden joukosta löytyy myös se, ettei tuleva kumppani olisi koukussa nikotiinituotteisiin tai alkoholiin. Tinke kertoo joustaneensa monesti suhteissaan nikotiinittomuudesta ja alkoholittomuudesta ja on huomannut, että niistä tulee kuitenkin usein riitoja. Tinke ei itse käytä ollenkaan kumpaakaan tuotetta. Hän kertoo varsinkin nikotiinituotteiden olevan sellaisia, jotka jopa ällöttävät häntä. Lisäksi häntä huolettaa se, että esimerkiksi tupakoidessa myös kumppani joutuu usein passiivisen tupakoijan rooliin.

Videollaan Tinke myös pohtii sitä, miten monesti romanttisissa komedioissa tupakan polttamista romantisoidaan ja poltetaan lähinnä estetiikan takia. Tinkeä ihmetyttää, miten tupakoimisesta on muodostunut esteettinen asia elokuviin? Tai miksi elokuvien myötä katsojille syötetään ajatusta siitä, että tietynlaisen toiminnan tai teon jälkeen on sytytettävä tupakka?  Tätä mielikuvien luontia helpotuksesta tai muusta vastaavasta yhdistettynä nikotiinituotteisiin kutsutaan piilomarkkinoinniksi, jolle altistuu nykpäivänä hyvinkin helposti. Tinke ehdottaakin, että stressaavassa tilanteessa tai rauhoittuakseen on paljon parempi tehdä hengitysharjoitus tai lähteä lenkille – ja tätä hän toivoo tulevalta kumppaniltaankin!

Katso video kokonaisuudessaan kuullaksesi ja nähdäksesi kaikki, et tule pettymään! Videossa tekstitys.

TINKETINKE

Katso myös

Näin lopetat nuuskan käytön

Hieno juttu, että harkitset lopettamista! Se on päätös, jota ei tarvitse katua. Nuuskan käytön lopettamiseen voi olla monta tietä... Lue lisää

Erovirasto-app

Apua tupakka- ja nikotiinituotteiden käytön lopettamiseen. Lue lisää