RytmiYleinen

Kesätyömme Fressiksellä

Meillä Fressiksessä on ollut neljä nuorta kesätyöntekijää kahden viikon ajan. Lue artikkelista millaista heillä oli!

Kesätyömme Fressiksellä

Kesätyön aloitus ja Fressikseen tutustuminen 

Olemme työskennelleet Fressiksellä kaksi viikkoa, ja kesätyöjaksomme on nyt päättynyt. Pääsimme tutustumaan uusiin ihmisiin ja teimme monipuolisia työtehtäviä eri työkavereiden kanssa. Kahtena ensimmäisenä työpäivänä olimme toimistolla Helsingin Unioninkadulla. Ensimmäiset päivät olivat suurimmaksi osaksi tutustumista työkavereihin ja perehtymistä työtehtäviin, joita teimme paljon myös etätyöskentelynäEkojen päivien aikana teimme haastattelukysymyksiä liittyen syöpään sekä suunnittelimme sisällön tuottamista Instagramiin. Kolmannesta työpäivästä lähtien olimme loppuviikon etätöissä kotona. Loppuviikkoon sisältyi syöpähaastattelu, Fressiksen sisältöön tutustumista ja sen ideointia, sekä haastattelu nuorten urheilijoiden nuuskan käytöstä. Ensimmäisestä viikosta meille jäi hyvät fiilikset ja jäimme innolla odottamaan seuraavaa työviikkoa. 

Toinen työviikkomme

Toisen työviikkomme aloitimme taas toimistolla. Maanantain aikana meidän oli tarkoitus pitää tumppitalkoot Maailman ympäristöpäivän kunniaksi, mutta sateen vuoksi se siirtyi loppuviikolle. Sen sijasta testasimme ja arvioimme Tarmo-terveyspeliä, sekä pidimme kesäkumiarvonnan Fressiksen Instagram-storyssa. Seuraavana päivänä siirryimme taas etätöihin ja arvoimme kesäkumiarvonnan voittajan. Näiden kolmen etätyöpäivän aikana työstimme pareittain edellisenä viikkona tekemämme urheilu ja nuuska –haastattelun pohjalta artikkeleita, arvioimme Fressiksen sisältöjä, sekä teimme tulevaa sisältöä Instagramiin. Viimeisenä työpäivänämme olimme toimistolla, ja saimme koirasta uuden työkaverin. Aloitimme kirjoittamaan tätä artikkelia, ja loppupäivästä oli luvassa läksiäiset työkaverien kanssa sekä tumppitalkoot.

Työskentelymme sosiaalisen median parissa

Työhömme sisältyi paljon somettamista Fressiksen Instagram-storyyn. Teimme sinne esimerkiksi kyselyitä, vinkkejä, päivityksiä työpäivistämme ja vastailimme meille lähetettyihin kysymyksiin. Meillä kaikilla oli kaksi omaa

somevastuupäivää kesätyöjakson aikana, joina vastuuhenkilö päivitti Instagramia omien ideoidensa pohjalta. Sosiaalisesta mediasta katsoimme myös vaikuttajien tekemiä yhteistyövideoita Fressiksen kanssa, jotta pystyimme kehittelemään ideoita tulevaisuutta varten.

Fiiliksiämme kesätyöjaksosta

Kesätyömme Fressiksellä oli kivaa, koska tutustuimme uusiin ihmisiin, saimme lisää työkokemusta ja pääsimme tekemään mielenkiintoisia työtehtäviä. Opimme paljon uutta terveyden edistämiseen liittyvistä asioista sekä erilaisista työskentelytavoista. Etätyö oli meille uusi juttu, mutta se sujui hyvin. Pääsimme nopeasti kiinni työskentelyn rytmiin ja uusiin tapoihin toimia. Meille jäi tosi hyvät fiilikset koko työjaksosta. Työskentelimme yksin, pareittain ja ryhmässä, joka toi vaihtelevuutta työhön. Työskentely etänä tapahtui Teams-palvelun avulla, jossa pidimme yhteisiä kokouksia, jotta pystyimme pitää yhteyttä myös toisiimme. Parhaiten mieleemme jäi somettaminen ja molemmat pitämämme haastattelut. Nyt meillä on arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten.

Aurinkoa kesäänne toivottelee,

Miisa, Seni, Saku ja Emilia

Katso myös

Artikkeli
AlkoholiLiikeYleinen

Miksi kannattaa valita alkoholittomuus urheilussa?

Alkoholittomuudella on paljon hyviä puolia kaikille nuorille, varsinkin niille, jotka tykkäävät liikkua tai urheilevat tavoitteellisesti

Kysymys
LiikeRuokaRytmiYleinen
Nimimerkki: Kunhan mietin
Ikä: Yli 18v
Ylipaino ja terveet elämäntavat Onko totta, että parin, kolmen kilon ylipaino ei vielä ole terveydelle erityisen haitallista, jos elämäntavat ovat muuten kunnossa?
Fressis

Hei ja kiitos yhteydenotostasi!

Hienoa, että olet miettinyt terveyteen liittyviä asioita ja uskot elämäntapojen olevan hyvällä mallilla. Yleisesti voidaan sanoa, että lievän ylipainon aiheuttamat terveysriskit ovat hyvin vähäisiä. Etenkin, jos päivittäiset elintavat ovat pääsääntöisesti kunnossa, eivät riskit esimerkiksi korkean verenpaineen tai tyypin 2 diabeteksen syntyyn ole koholla. Päivittäisillä elintavoilla tarkoitan monipuolista ja säännöllistä ruokailua, riittävää unta ja lepoa, liikkumista ja arjen aktiivisuutta sekä päihteettömyyttä. Nämä arjessa toistuvat tottumukset luovat hyvän perustan terveyden ylläpitämiselle ja hyvälle ololle. Kannustankin jatkamaan sinulle hyvinvointia tuottavien rutiinien toteuttamista omassa arjessasi, ne kantavat pitkälle 😊

Hyvää syksyä sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?
Artikkeli
Rytmi

Miksi tasapainoinen arkirytmi on tärkeää?

Säännöllinen ruokailu ja liikkuminen ovat tärkeä osa arkirytmiä. Arkirytmi on tärkeää sillä se auttaa ylläpitämään terveellistä ja tasapainoista elämää.