Instagram – 4181670529 – 2020-05-22 07:09:08

JOKO OOT EHTINYT KUUNNELLA UUDEN KESÄKUMIBIISIN?🔥😍 Vuoden 2020 Kesäkumibiisi Hengitä on ulkona ja sen esittää ihastuttava Tuure Boelius! ✨🤩✨ ”Hengitä on herkkä, rauhallinen ja lohdukas. Sopii hyvin tähän maailmantilanteeseen.” @tuureboelius

Tämän vuoden Kesäkumibiisissä korostetaan turvallista oloa, itsensä ja kumppanin kanssa rauhoittumista sekä kunnioittavaa suhdetta, jolloin myös seksin harrastaminen tuntuu parhaalta. Kun seksitilanteessa on turvallinen olo, voi ehkäisystäkin puhua vapaasti.

#kesäkumi #kesäkumibiisi #keskityhyvään #tuureboelius @ylexradio @nuortenvaestoliitto @vaestoliitto @punainenristi @syopajarjestot @sotilaskotiliitto

Katso myös

Testit

Nikotiinimyytit-tietotesti

Tee testi
Kysymys
Seksi
Nimimerkki: :D
Ikä: 13-15v
Kuuluuko tamponin narun tuntua? Kuuluuko tamponin naru tuntua? Kun veikkaisin, että tamponi on ihan hyvin mutta naru ärsyttää.
Fressis

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Tamponi on todennäköisesti asetettu oikein, mikäli sen käyttö ei tunnu juuri miltään. Näin ollen myöskään tamponissa kiinni olevan narun ei pitäisi tuntua pahalta. Voit tarkistaa oikeaoppisen tamponin asettamisen kuvituskuvien avulla täältä.

Tamponin naru on usein niin pitkä, että osa siitä jää näkyviin senkin jälkeen, kun tamponi on asetettu paikoilleen. Näkyviin jäävän narunpätkän voi taitella ns. piiloon lähelle emätintä, jolloin sen ei pitäisi häiritä. Narun ajatuksena on helpottaa tamponin pois ottamista.

Mikäli tamponi ei tunnu hyvältä, on kuukautissuojia onneksi monia erilaisia. Tärkeintä on löytää itselle toimiva ja hyvältä tuntuva ratkaisu.

Mukavaa pian alkavaa joulukuuta!

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Seksi
Nimimerkki: Klamydia
Ikä: 13-15v
Saako huoltaja ilmoituksen, jos käyn alaikäisenä seksitautitestissä? Edellisel seksikumppanil on klamydia ja vedettii ilman kumii lmao mut mulla huome testit pelottaa vaa et tuleeks ilmotus huoltajalle et käyn testeis ja ku...
Fressis ja Nuorten Väestöliitto

Moi ja kiitos yhteydenotostasi!

Hieno homma, että olet hakeutumassa seksitautitesteihin tai olet jo käynyt testeissä.
Se on tärkeää terveytesi ja tulevien seksikumppaneidesi terveyden kannalta.

Käsityksemme mukaan sinulta tulisi pyytää erikseen lupa tulosten näyttämiseen vanhemmille.
Jos olet jo käynyt testeissä, niin toivottavasti tämä otettiin kanssasi puheeksi. Mikäli haluat, voit kuitenkin soittaa näin jälkikäteen testipaikkaan ja varmistaa, että meneekö tieto tuloksista myös vanhemmillesi.

Toivottavasti vastauksesta on apua pohdinnoissasi!

Oliko vastauksesta hyötyä?