Instagram – 4181670529 – 2019-11-22 11:55:21

Joko oot nähnyt @matteplays Youtube-videon, jossa Matte testaa erilaisia urheilulajeja! Käy kattoos – ehkä Matte inspiroi suakin testaamaan jotain lajia 🤩 Linkki biossa 🔥
.
#Repost @matteplays with @get_repost
・・・
Kaupallisessa yhteistyössä @fressis.fi
Tiesiks että liikunta voi olla super hauskaa? 👀
Mun kanavalle ilmesty just video missä yritän näyttää teille mahdollisimman monta hauskaa liikuntalajia 24 tunnin sisällä. 🏊🤸 Liikunnan ei tarvii mun mielestä aina olla semmosta että oot aivan jäätävässä hiessä vaan joskus voi ottaa ihan rennosti ja mennä vaikka pelaamaan bilijardia kaverin kanssa esimerkiks! Tärkeintä on, että nousee ns. tuolilta ylös ja lähtee tekemään edes jotain, vaikka siinä ei tulis hiki! 💦 Käy kattomassa mun kanavalta mun 24H Liikuntahaaste -video, josta sä voit saada inspiraatiota liikkumiseen tai mikä se sun oma lajis vois olla jos sulla ei vielä semmosta ole! 🔥
Linkki mun kanavalle löytyy mun IG-tilin bio:sta!
#kaupallinenyhteistö @fressis.fi

Katso myös

Artikkeli
Mieli

Kesätyöseikkailumme Fressiksessä 2024

Fressiksessä on ollut kahden viikon ajan neljä kesätyöntekijää. Nyt he itse kertovat, millaista aika Fressis-sisällöntuottajana on ollut.

Artikkeli
Rytmi

Tekemistä aurinkoisille ja sateisille kesäpäiville

Onko sinulla tylsää aurinkoisina tai sateisina kesäpäivinä? Oletko kyllästynyt olemaan kännykällä päivät pitkät? Tässä vinkkejä mitä kaikkea voi tehdä silloin, kun tylsistyttää, mutta haluaisi tehdä jotain joko yksin tai kavereiden kanssa!

Artikkeli
MieliNikotiinituotteetSeksi

Tukea on saatavilla kesäisinkin!

Kesäterkkarit kiertävät Helsingissä kesäisin kohtaamassa nuoria. Heille voi tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä mistä vain.