Kysymys
Seksi
Anonyymi Voiko käsivoidetta käyttää masturboimisessa? Joo, haluisin vaan kysyä, että voiko esim. jotain käsivoidetta käyttää masturboimisessa.
Fressis

Heippa!

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa itsetyydyttää, kunhan se tuntuu sinusta hyvältä. Käsivoiteen käyttö on ihan ok, jos se on neutraalia perusvoidetta, eikä sisällä voimakkaita väri- tai hajuaineita. Ne voivat ärsyttää herkkiä ihoalueita. Liukasteena voi käyttää hyvin myös ihoöljyä tai liukuvoiteita. Täältä voit lukea lisää liukuvoiteista.

Kivaa kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Seksi
Heikki Voiko sylkeä käyttää liukasteena itsetyydytyksessä? Moi. Olen 14v poika ja olen miettinyt että saako omaa sylkeä käyttää liukuvoiteena itsetyydytyksessä? Voiko syljestä siirtyä penikseen jotain tauteja tai bakteereita
Fressis

Heippa nimimerkki Heikki!

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa itsetyydyttää, kunhan se tuntuu sinusta hyvältä. Syljen käyttö on ihan ok, vaikkakin se voi usein kuivua nopeasti, eikä siten ehkä toimi niin hyvin. Liukasteena voi käyttää ihan hyvin myös ihovoidetta tai -öljyä, kunhan niissä ei ole voimakkaita haju- tai väriaineita. Täältä voit lukea lisää liukuvoiteista.

Kivaa alkukesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Seksi
Ihan vaan kysyn että Voiko sylkeä käyttää liukasteena masturboidessa? onks turvallista käyttää sylkee liukasteena masturboidessa? En kaupasta uskalla ostaa ja oon vasta 13v niin joo
Fressis

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa masturboida, kunhan se tuntuu sinusta hyvältä. Syljen käyttö on ihan ok, vaikkakin se voi usein kuivua nopeasti. Liukasteena voi käyttää ihan hyvin myös ihovoidetta tai -öljyä, kunhan niissä ei ole voimakkaita haju- tai väriaineita.

Kivaa loppusyksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?