Kysymys
Mieli
Nimimerkki: tyttö123
Miksi poika ei vastaa snäppeihini? Miksi poika ei vastaa snäppiini mutta snäppäilee muille? Olemme jutelleet kumminkin 2kk säännöllisesti.
Fressis

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Höh, kuulostaapa ikävältä, jos snäppäily on yhtäkkiä loppunut usean kuukauden jälkeen. Syytä on valitettavasti hyvin vaikea tietää. Kyseessä voi olla myös ihan puhdas unohdus.

Ehkä voisit laittaa muutaman uuden snäpin ja katsoa, vastaako hän? Käytättekö mitään muuta kanavaa tai somea viestimiseen, missä voisit laittaa hänelle viestiä ja selvittää, josko hän vielä haluaa jutella ja olla yhteyksissä? 🙂

Jos hän täysin sivuuttaa snäppisi ja yrityksesi olla yhteydessä, voi hän ehkä vähän kömpelösti ja tökerösti yrittää viestittää, ettei ole kiinnostunut enää juttelemaan. Tämä on tosi töykeä tapa, mutta näinkin voi valitettavasti käydä. Toivottavasti kyseessä on vain unohdus ja juttelunne jatkuu! Jos ei ja hän ei enää vastaa sinulle mitään, ehkä parempi antaa vain olla. Ansaitset parempaa kohtelua.

Harmitus ja paha mieli ovat luonnollisia tunteita tällaisessa tilanteessa, mutta helpottavat ajan kanssa ja menevät ohi kun keskityt muihin itselle mieluisiin asioihin, kuten harrastuksiin 🙂

Tsemppiä kinkkiseen tilanteeseen! <3

Oliko vastauksesta hyötyä?