Kysymys
Seksi
Nimimerkki: Outoa
Ikä: 13-15v
Pissaaminen itsetyydytyksen jälkeen Minua vaivaa, että en pysty pitkään aikaan itsetyydytyksen jälkeen pissimään. Vaikka erektiota ei ole, ei pissi tule silti, vaikka toisaalta pissittää. Olisi kiva, kun...
Fressis

Hei, kiitos kysymyksestäsi.

Sinun vaivasi ei ole mitenkään ihan tavallinen, mutta ei myöskään mitenkään ihan poikkeavakaan. Kyse saattaa olla ihan vain siitä, että laukeamisen jälkeen peniksen palautuminen normaalitilaan kestää sinulla pikkuisen pidempään kuin jollain toisella.

Pissahädän tunne tulee siinä vaiheessa kun rakko on puolillaan. Silloin voi vielä unohtaa pissaamisen tarpeen jokisikin aikaa, muutamaksi tunniksikin,  jos tulee jotain tärkeämpää tekemistä. Toisaalta ihminen on sellainen, että jos jotain tarvetta miettii, tunne voimistuu voimistumistaan. Auttaisikohan sinua yksinkertaisesti se tieto, että pissaamista voi ihan rauhassa siirtää myöhemmäksi?

Pissahädän tunne voi myös liittyä itsetyydytyksestä ärtyneeseen virtsaputken päähän. Se on kuitenkin joka tapauksessa tavallista, ettei heti siemensyöksyn jälkeen pissaaminen onnistu, eli en olisi asiasta vielä huolissani. Jos virtsaamisvaikeudet kuitenkin jatkuvat, suosittelen sinua olemaan yhteydessä esimerkiksi kouluterveydenhoitajaan tai hakeutumaan lääkäriin, niin asiaa voidaan selvittää.

Oliko vastauksesta hyötyä?