Kysymys
Seksi
Nimimerkki: Tietämätön
Ikä: 13-15v
Onko anaaliyhdyntä jotenkin erikoisempaa kuin emätinyhdyntä? Onko pyllyyn tapahtuva yhdyntä jotenkin erikoisempaa kuin yhdynnät pimppiin? Olen kuullut tai lukenut jonkun sanoneen, ettei pyllyä ole tarkoitettu yhdyntöihin. Eihän se voi olla...
Fressis

Hei, kiitos kysymyksestä!

Peppuseksi on yksi tapa harrastaa seksiä ja joillekin se on saman arvoinen asia kuin yhdyntäseksi pimppiin. Toisille peppuseksi on taas hieman vieraampi asia tai sitä haluaa harrastaa harvemmin. On myös ihmisiä, joille peppuseksi ei ajatuksena tunnu ollenkaan hyvältä. Peppuseksiä ei siis tarvitse harrastaa, jos ei itse halua. Ei siis voida sanoa, että se olisi jotenkin erikoisempaa kuin muutkaan seksitavat, vaan se riippuu enemmänkin ihmisten omista mieltymyksistä, ja mitä kaikkea haluaa sisällyttää omaan tapaan harrastaa seksiä.

Kerroit, että olet lukenut, ettei pyllyä ole tarkoitettu yhdyntöihin. Pepun alue voi kuitenkin tuottaa mielihyvän tunnetta, koska siellä on paljon hermotusta, minkä vuoksi anaaliseksi voi tuntua seksuaalisesti hyvältä. Samasta syystä peppuseksi voi myös sattua. Peppuseksissä onkin erityisen tärkeää edetä aina rauhallisesti, varovaisesti ja toista kuunnellen ja kunnioittaen – kuten muissakin seksitavoissa.

Tärkeä osa turvallista ja nautinnollista peppuseksiä on myös muistaa käyttää kondomia ja riittävästi liukuvoidetta. Siitä voit lukea lisää täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?