Onnittelut nuuskan käytön lopettamisesta! Upea saavutus!

Olet ehkä jo huomannut, mitä positiivisia asioita nuuskattomuus on tuonut elämääsi. Kuntosi on parempi, eikä nuuska enää hallitse tekemisiäsi. Rahaakin säästyy johonkin kivaan. Olet onnistunut tekemään muutoksen, josta voit olla ylpeä.

On hyvä muistaa, että nuuska voi alkaa houkuttaa uudelleen. Satunnainenkin nuuskan tai muiden tupakkatuotteiden käyttö voi saada sinut jälleen koukkuun. Vastusta kiusausta – tsemppiä!

Nuuskan käytön lopettamiseen tarvitaan joskus useita yrityksiä. Jos sorrut käyttämään nuuskaa tai muita tupakkatuotteita, yritä lopettaa uudelleen.

Muistuta itsellesi, miksi halusit lopettaa nuuskan käytön. Opi edellisestä lopettamiskerrastasi: pohdi, mikä meni hyvin ja mikä meni pieleen. Hyödynnä oppimiskokemustasi seuraavalla kerralla. Uudelleen kannattaa ehdottomasti yrittää! Olet yhtä kokemusta viisaampi.

Lataa Erovirasto-appi, jossa saat tukea lopettamiseen!

Lue myös nämä

Video
LiikeLopettamisen tukiNuuska

Näin pääsin nuuskasta eroon

Juuso Simpanen aloitti nuuskan käytön jalkapalloilijana ja päätti lopettaa seitsemän vuoden käytön jälkeen. Katso videolta Juuson vinkit siihen, miten nuuskasta pääsee eroon. Lue myös Juuson haastattelu Erik Rautakoski: En...

Juuso Simpanen