Onnittelut nuuskan käytön lopettamisesta! Upea saavutus!

Olet ehkä jo huomannut, mitä positiivisia asioita nuuskattomuus on tuonut elämääsi. Kuntosi on parempi, eikä nuuska enää hallitse tekemisiäsi. Rahaakin säästyy johonkin kivaan. Olet onnistunut tekemään muutoksen, josta voit olla ylpeä.

On hyvä muistaa, että nuuska voi alkaa houkuttaa uudelleen. Satunnainenkin nuuskan tai muiden tupakkatuotteiden käyttö voi saada sinut jälleen koukkuun. Vastusta kiusausta – tsemppiä!

Nuuskan käytön lopettamiseen tarvitaan joskus useita yrityksiä. Jos sorrut käyttämään nuuskaa tai muita tupakkatuotteita, yritä lopettaa uudelleen.

Muistuta itsellesi, miksi halusit lopettaa nuuskan käytön. Opi edellisestä lopettamiskerrastasi: pohdi, mikä meni hyvin ja mikä meni pieleen. Hyödynnä oppimiskokemustasi seuraavalla kerralla. Uudelleen kannattaa ehdottomasti yrittää! Olet yhtä kokemusta viisaampi.

Lataa Erovirasto-appi, jossa saat tukea lopettamiseen!

Lue myös nämä

Artikkeli
LiikeLopettamisen tukiNuuska

5 vinkkiä keskittymiseen ilman nuuskaa

Nuuskan käyttäjä saattaa kokea nuuskan käytön rentouttavan tai lisäävän keskittymiskykyä. Tunne johtuu siitä, että keho on tottunut nikotiiniin, jolloin uusi nuuska-annos helpottaa vieroitusoireita. Keskittymiseen on monia parempia keinoja kuin nuuska. Lue asiantuntijan vinkit keskittymisen parantamiseen.

Video
Nuuska

Jemina: Rahaa meni liikaa nuuskaan

Biitti heitetty -videoissa nuuskan käytön lopettaneet nuoret kertovat nuuskan käytöstään ja siitä, miksi halusivat nuuskasta eroon ja miten lopettaminen onnistui. Jemina kertoo videolla oman tarinansa. Katso muut tarinat ja poimi...

Fressis

Video
LiikeLopettamisen tukiNuuska

Näin pääsin nuuskasta eroon

Juuso Simpanen aloitti nuuskan käytön jalkapalloilijana ja päätti lopettaa seitsemän vuoden käytön jälkeen. Katso videolta Juuson vinkit siihen, miten nuuskasta pääsee eroon. Lue myös Juuson haastattelu Erik Rautakoski: En...

Juuso Simpanen