Pysy nuuskattomana

Onnittelut nuuskan käytön lopettamisesta! Upea saavutus!

Olet ehkä jo huomannut, mitä positiivisia asioita nuuskattomuus on tuonut elämääsi. Kuntosi on parempi, eikä nuuska enää hallitse tekemisiäsi. Rahaakin säästyy johonkin kivaan. Olet onnistunut tekemään muutoksen, josta voit olla ylpeä.

On hyvä muistaa, että nuuska voi alkaa houkuttaa uudelleen. Satunnainenkin nuuskan tai muiden tupakkatuotteiden käyttö voi saada sinut jälleen koukkuun. Vastusta kiusausta – tsemppiä!

Nuuskan käytön lopettamiseen tarvitaan joskus useita yrityksiä. Jos sorrut käyttämään nuuskaa tai muita tupakkatuotteita, yritä lopettaa uudelleen.

Muistuta itsellesi, miksi halusit lopettaa nuuskan käytön. Opi edellisestä lopettamiskerrastasi: pohdi, mikä meni hyvin ja mikä meni pieleen. Hyödynnä oppimiskokemustasi seuraavalla kerralla. Uudelleen kannattaa ehdottomasti yrittää! Olet yhtä kokemusta viisaampi.

Lataa Erovirasto-appi, jossa saat tukea lopettamiseen!

Lue myös nämä

NuuskaSähkötupakkaTupakka

Miten estää retkahdus?

Tässä Fressiksen 4-osaisessa podcast-sarjassa keskustellaan tupakka- ja nikotiinituotteiden käytön lopettamisesta. Sarjan kolmannessa osassa keskustellaan retkahduksesta ja miten se voidaan estää? Podcast on toteutettu yhdessä Stumppi-neuvontapalvelun kanssa.

Fressis

LiikeLopettamisen tukiNuuska

5 vinkkiä keskittymiseen ilman nuuskaa

Nuuskan käyttäjä saattaa kokea nuuskan käytön rentouttavan tai lisäävän keskittymiskykyä. Tunne johtuu siitä, että keho on tottunut nikotiiniin, jolloin uusi nuuska-annos helpottaa vieroitusoireita. Keskittymiseen on monia parempia keinoja kuin nuuska. Lue asiantuntijan vinkit keskittymisen parantamiseen.

Nuuska

Jemina: Rahaa meni liikaa nuuskaan

Biitti heitetty -videoissa nuuskan käytön lopettaneet nuoret kertovat nuuskan käytöstään ja siitä, miksi halusivat nuuskasta eroon ja miten lopettaminen onnistui. Jemina kertoo videolla oman tarinansa. Katso muut tarinat ja poimi...

Fressis

NuuskaSähkötupakkaTupakka

Mistä saan apua lopettamiseen?

Tupakoinnin lopettaminen vaatii sisua ja vaivannäköä. Myös tieto on eduksi. Ja läheisten tuki.

LiikeLopettamisen tukiNuuska

Näin pääsin nuuskasta eroon

Juuso Simpanen aloitti nuuskan käytön jalkapalloilijana ja päätti lopettaa seitsemän vuoden käytön jälkeen. Katso videolta Juuson vinkit siihen, miten nuuskasta pääsee eroon. Lue myös Juuson haastattelu Erik Rautakoski: En...

Juuso Simpanen