Suostumukseesi perustuva henkilötietojen käsittely

Tietosuojaseloste

Fressis kerää, käsittelee ja käyttää lehden tilausta varten tilaavan tahon ja tilaajan nimen sekä postitusosoitteen. Palautteen antamista varten kerätään lisäksi vapaaehtoisesti sähköpostiosoite, johon palautelomake lähetetään niin halutessasi. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on toimittaa sinulle pyytämäsi määrä maksuttomia Fressis-lehtiä. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste on antamasi suostumus.

Rekisterin tiedot suojataan niin, että henkilötietoihisi pääsee kaksi nimettyä henkilöä ja rekisteritiedot poistetaan lehden toimittamisen jälkeen. Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä, eikä henkilötietojasi luovuteta tai siirretä eteenpäin. Henkilötietojasi ei siirretä myöskään EU:n ulkopuolelle eikä kansainvälisiin järjestöihin.

Lehden tilaus

Sinulta pyydetään pakollisena henkilötietona etu- ja sukunimi, toimituspaikan nimi ja postiosoite. Vapaaehtoisena tietona pyydetään sähköpostiosoite, mikäli haluat antaa jälkikäteen palautetta lehdestä.

Antamasi henkilötiedot siirtyvät tilauslomakkeesta salattuun webropol-tiedostoon. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on toimittaa sinulle tilaamasi lehtilähetys.

Henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen. Suomen Syöpäyhdistys ry:ssä annettuja tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joilla on työnsä puolesta siihen oikeus. Käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Voit peruuttaa suostumuksesi milloin vain peruuttamalla tilauksen ja se tapahtuu tilausohjeissa löytyvässä osoitteessa fressis@cancer.fi.

Antamiasi tietoja ei täydennetä muista lähteistä.

Henkilötietosi poistetaan lehtitilauksen toimittamisen jälkeen.

Henkilötietojen käsittelyn yhteydessä ei harjoiteta automaattista päätöksentekoa eikä profilointia. Evästeitä ei liitetä henkilötietoihin.

Katso tietosuojailmoitus.

Sinulla on oikeus

  • peruuttaa suostumus (ks. ohjeet edellä)
  • päästä henkilötietoihin
  • tietojen oikaisemiseen
  • tietojen poistamiseen
  • henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen
  • siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Suostumuksen voit halutessasi peruuttaa samoin kuin muitakin oikeuksiasi käyttää lähettämällä tiedon sähköpostilla osoitteeseen: fressis@cancer.fi tai postiosoitteeseen: Suomen Syöpäyhdistys ry, Unioninkatu 22, 00130 Helsinki.

Sinulla on myös oikeus kannella tietosuoja-asetuksen rikkomuksesta valvontaviranomaiselle. Tietosuojavaltuutetun toimisto, PL 800, 00521, Helsinki, puh. 029 566 6700, tietosuoja(at)om.fi

 

Rekisterinpitäjä: Suomen Syöpäyhdistys, Unioninkatu 22, 00530 Helsinki

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa: Tuulia Råmark, tuulia.ramark(at)cancer.fi

Tietosuojavastaava: Tapio Luostarinen

s-posti muotoa: tietosuojavastaava(at)cancer.fi, puh. 050 4647 028