Mikkis: videoiden sisältö tekstimuodossa

Arkitreeni

Videon sisältö tekstimuodossa: Jees! Tervehdys vaan! Se on Mikkis ja tämä video on tehty yhteistyössä Fressiksen kanssa ja tänään puhutaan treenaamisesta ja miten se vaikuttaa tuota mielen hyvinvointiin ja tietenki kaikkiin muihinkin asioihin. Eli mulle ainakin tää arkitreeni on tapa herätä aamulla. Niinku mulle se on aina ollu semmonen että jos mä vaikka herään, sanotaan puol seittemän, mun pitäis lähtee puol kaheksan kotoo, ja jos mä lojun sen tunnin vaan sohvalla, niin sitten ku mä lähen ovesta ulos nii mä oon vähän sellanen lötkö mato ja mulla ei oo oikeen energiaa tai mielenkiintoo tehä mitään. Miten mä yritän alottaa aamuni, mä otan kahvia tai syön jotain ja teen tän arkitreenin, tai ainaki niin pitkään kun sitä jaksan tehä. Mä en aina jaksa tehä ihan koko treeniä mutta kummiskin siinä herää samalla ja tietenkin se auttaa pitämään lihaksia hyvässä kunnossa. Mä tein tätä treeniä varsinki sillon kun mä harrastin kamppailulajeja ihan SM-tasolla, ja olen itse asiassa ollut lajissani joskus jopa Suomen mestari ja tää autto mua siihen todella paljon. Mä voisin näyttää teille heti alkuun, mun arkitreenin ja katotaan mitä mieltä ootte siitä.

 

*TREENI*

 

Videon sisältö tekstimuodossa: Jees, siinä tosiaan meikäläisen arkitreeni. Jokaista liikettä sen 50 toistoa yleensä 10 tai 20 sarjoissa ja vaihdan sitten liikettä. Jos tää 50 toistoa on teille liikaa, niin tehkää ihmeessä vaan vähemmän. Ei kannata sitä millään tavalla häpeillä. Ne toistot kyllä tulee, kuhan tekee tota treeniä viikosta toiseen. Ja siitä puheen ollen haluisin heittää teille pienen haasteen tähän videon loppuun. Eli tehkää tota mun treeniä 2 viikkoo, viikkokin riittää, mutta kahessa viikossa ainakin te varmasti huomaatte tuloksia, ihan varmasti. Ja mä suosittelen, kokeilkaa ihmeessä. Tää pitää lihakset vetreinä ja mielen, mielen hyvinvoinnin, kirkkaana. Mutta ei kai siinä, meikäläinen oli Mikkis. Toivottavasti tää video auttoi teitä. Nähdään ens videon parissa. Se on heipähei!

Säännöllistä syötävää (feat. Conquer Gaming)

Videon sisältö tekstimuodossa: Mikkis: Tervehdys vaan, se on Mikkis täällä ja tämä video on tehty yhteistyössä Fressiksen kanssa ja tällä kertaa puhutaan ruokavaliosta ja säännöllisestä syömisestä ja miten se vaikuttaa mielen hyvinvointiin ja jaksamiseen. Ja tähän on helppo vastata. Eli mä oon ainakin ite semmonen henkilö et jos mä hirveesti syön sokeria niin mä oon energinen puol tuntia ja sen jälkeen se energia loppuu, mä oon koko loppuajan pahalla päällä ja kiukkunen ja kaikki maistuu vähän puulta. Eli mä sanoisin et ennen urheilusuoristusta, ennen pitkiä pelisessioita, tai mitä ikinä teettekään niin yrittäkää syödä jotain pitkäaikaista hiilihydraattia. Mä voin diabeetikkona sanoa että se pitkäaikanen hiilihydraatti on tosi tärkeetä. Esimerkiksi puuro ta joku tumma pasta tai ruisleipä tai ihan mistä ite tykkäätte tai ihan joku perus ateria, kyllä siitäkin saa, mutta tota keskittyy tämmötteisiin pitkäaikaisiin hiilihydraatteihin ennen sitä sessiota. Esim. mä saatan striimata 8-9 tuntia ihan vaan yhen puurolautasellisen voimalla. Se on oikeesti taikaruokaa se puuro, se on mun mielipide aiheesta. Mutta tähän väliin voitas mennä kuuntelee että mitä Conquerin CS:GO kapteeni Lauri ”Ninlex” Vanhanen kertoo aiheesta, enemmänkin liittyen ehkä e-urheilijan näkökulmaan. Mennään kuuntelee mitä kaverilla on sanottavaa!

Lauri: Pitkiin pelisessioihin tykkään valmistautua sillä että mulla on jääkaapissa semmosia sopivia välipaloja mitä pystyy syömään pelien välissä sitten. Tai jos on esimerkiks vaikka tosi pitkä turnauspäivä niin sitten pitää olla jotain ruokaakin siellä valmiina ettei joudu laittamaan sitä ruokaa välissä. Semmosia sopivia välipaloja mitä ittelle on tullut niin ihan perus voileipää voi syödä, siihen vähän täytteitä, ja sit tykkään ite syödä vaikka rahkaa ja sit myöskin hedelmät auttaa, että syön banaania ja omenaa ja tän tyyppistä. Tulee sekä niinku hiilihydraatteja että proteiineja saatua. Ei mielellään mitään kauheen rasvasta, että sitten jos syö liian raskaasti niin se mun mielestä haittaa sitä pelisuorittamista. Että tämmösillä nopeilla hiilareilla pystyy oikeestaan pitämään sitä suoritusta aika hyvin yllä kuhan myöskin syö niitä riittävän tasaisesti.

Mikkis: Jees! Tätä mieltä oli Lauri aiheesta. Kannattaa ottaa siltä vinkkiä korvan taakse noin jos kiinnostaa e-urheilijan, e-pelaajan, mielipide tästä ruokavaliosta. Mä haluisin haastaa teitä vielä tähän videon loppuun. Eli jos te ootte nyt syöny vähän miten sattuu ja ette oo laittanu energiaa miettiäksenne, että mitä mä syön ennen vaikka pitkää pelisessiota et ei tää oikeen kiinnosta, niin mä sanon teille että haastakaa itteenne ja vaikka yhen viikon ajan niin syökää säännöllisesti sitä ruokaa. Yrittäkää ajottaa esim. Että syötte puuroo vaikka ennen ku meette harrastuksiin tai ennen ku meette kouluun tai ennen ku vaikka meette pelaamaan kavereiden kanssa tai jotain vastaavaa. Niin haastakaa itteenne, antakaa vaikka viikko mahollisuutta. Jos te ette vaikka ite jaksa tehä puuroo, niin kaupasta saa esimerkiks näitä pikapuuroja tai jotain, niin tota kannattaa vaikka alottaa niillä. Semmmoisen haasteen mä haluun heittää teille viel tähän loppuun! Se oli Mikkis, toivottavasti tää video auttoi teitä. Nähdään ens videon parissa. Se on heipähei! Heipähei!

Pelaajasta e-pelaajaksi

Videon sisältö tekstimuodossa: Jees, tervehdys vaan! Se on Mikkis täällä ja tämä video on tehty yhteistyössä Fressiksen kanssa ja tänään puhutaan semmotteesta aiheesta kun pelaajasta e-pelaajaksi arjen tavoilla. Ja alotetaan aiheesta, eli mitkä tavat tekevät pelaajasta e-pelaajan. Niin mä sanoisin, että mä en haluu nyt masentaa teitä tähän alkuun, mutta kilpailu on todella kovaa tuolla e-urheilussa tällä hetkellä, todella kovaa. Niin mä sanosin, että teidän täytyy olla valmiita haastamaan itteenne. Mä sanoisin, että mielenkiinto on todella tärkeää tähän aiheeseen. Ei kannata valita aihetta, mikä oikeesti ei kiinnosta, koska sitä pitää sitten tehdä tuhansia tunteja, ellei jopa yli kymmentä tuhatta tuntia, että oikeesti on mestari tässä omalla alallaan. Eli mielenkiinto, tavoitteellisuus, kaikki kaverisuhteet, tiimi, yhteistyöt, kaikki tämmötteet. Kontaktit on myös todella iso valttikortti, on mun mielipide tähän aiheeseen.

Ja miten säännöllinen harjoittelu vaikuttaa omaan kehitykseen ja mieleen? Niin tota kaikilla varmaan on oma mielipide aiheesta, et miten haluaa treenata. Mutta mä sanosin, että mikä yhdistää kaikkia korkealla tasolla pelaavia henkilöitä on se, että ne kaikki treenaa paljon. Sillä ei oo sitten väliä et treenaaksä 10 tuntia putkeen vai lyhyissä sessioissa vai ihan mitä tahansa, mut ainakin tuolla Fortnite -piireissä kaikki kovimmat äijät, jotka siellä on tällä hetkellä kärjessä, niin nehän muuten treenaa. Ne treenaa ja paljon. Se on semmonen juttu, et olkaa valmiina treenaamaan, mutta myös kummiskin hyvän maun rajoissa, että pysyy terveenä se mielen hyvinvointi.

Ja mitä hyötyä on tavoitteellisuudesta, niin mä sanoisin että ainakin mulle se auttaa tosi paljon enemmänki tälleen striimaajan näkökulmasta, että mä asetan itselleni haasteita ja pidän niistä kiinni. Niinku mä asetan realistisia haasteita, rikon ne haasteet, saan siitä vähän niinku taas itsevarmuutta, laitan itselleni seuraavan haasteen ja tällä tavalla haastan itseäni ja olen tavoitteellinen samalla tavalla. Eli tämmötteen pienen vinkin mä haluaisin sanoa, mitä mä ainaki itse youtubettajana ja streamaajana teen.

Ja tota, mitkä arjen tavat hyödyttävät eniten e-pelaamisessa? Niin mä sanosin sen, että jos te pelaatte niinkun tiimipelejä, niin hyvä ilmapiiri on, et kaikki jaksaa treenata, se on tosi tärkeetä. Eli positiivisuus, mielenkiinto, haluan sitä taas korostaa: mielenkiinto. Ja mä sanoisin, et mikä on kaikista tärkein asia mun mielestä, on se, että haastaa itseään. Mä en voi tarpeeksi tätä painostaa, että haastaa itseään. Se on paras tapa kehittyä mun mielestä. On ollu esim. niinkun omasta kokemuksesta voin sanoa, mä olin tämmönen luonnonlahja Fortnitessä ku mä aloin sitä pelaamaan. Mä olin siinä suomen parhaita pelaajia. Mut mä käytin tän mun taidon siihen, et mä vaan nöyryytin mua huonompia pelaajia ja mä en kehittyny siinä millään tasolla. Sitten taas mua huonommat pelaajat haasto itseensä vuosia ja vuosia ja nyt ollaan siinä pisteessä, et he ovat mua parempia. Mä oon jääny jalkoihin ja mä opin tästä yhen jutun lisää. Eli haastakaa itseänne, se on tosi tärkeetä.[Text Wrapping Break][Text Wrapping Break]Nyt voitas mennä kuunteleen tähän videon loppuun, että mitä Conquerin CS:GO kapteeni Lauri  “NiNLeX” Vanhanen on tästä aiheesta. Eiköhän mennä kuuntelemaan mitä kaverilla on sanottavaa.

Mulle tosiaan itselleni kaikista eniten vaikuttava tekijä on se, että on pystyny suorittamaan tietyt arkirutiinit ja pelirutiinit samalla tapaa. Ittelleni on tärkeetä, että oon pystyny harjoittelemaan esim. pelaamalla Death Marchia. Mut myöskin rentoutumaan aina ennen pelejä ja harjoituksia, että ei tuu vaikka suoraan töistä peleille. Se on aika tärkeetä. Muut rutiinit, mitkä helpottaa sitä: et nukkuu riittävästi ja myös se, et pysyy semmonen tietty säännöllinen unirytmi ja jos on jotain muita tämmösiä arjen tapoja. Ruokarytmit ja vastaavan tyyppiset, jos käy lenkillä koiran kanssa ite jne. Niin tämmösiä jos pystyy toistamaan, niin ne helpottaa sitä hyvää suorittamista.

Jees. Tätä mieltä oli Lauri aiheesta ja kannattaa laittaa nyt vinkkiä korvan taakse meinaan kysymyksessä ei todellakaan ole mikään turha kaveri. Mutta tota mä olen Mikkis. Mä todella toivon että tää video autto teitä. Kiitos, että katsoit koko videon. Nähdään ens videon parissa. Se on heipä hei, heipä hei.

Parisuhde

Videon sisältö tekstimuodossa: Jees, tervehdys vaan! Se on Mikkis täällä ja tämä video on tehty yhteistyössä Fressiksen kanssa ja tänäänkin puhutaan todella tärkeästä aiheesta. Aiheesta, mikä on pelastanu mun elämäni ja se aihe on parisuhde. Ja tarkemmin ottaen, että miten parisuhde vaikuttaa mielen hyvinvointiin, mitkä pienet arjen tavat auttavat pitämään parisuhdetta yllä mun mielestä ja että miten te voisitte huomioida, jos te ette oo vielä löytäny sitä omaa kumppania siihen vierelle.

Ja aloitetaan siitä, että miten parisuhde vaikuttaa mielen hyvinvointiin mun mielestä. Se on todella vaikee laittaa lyhyesti alas, että miten kaikella tavalla se vaikuttaa mielen hyvinvointiin, mutta tota omasta kokemuksesta niin, siis se, että on joku joka välittää susta, ihan sama ku kaverisuhteissa, niin ainaki ne auttaa mun mielen hyvinvointiin tosi paljon. On joku kenen hyvinvoinnista te välitätte, antaa mulle ainakin enemmän energiaa niinkun olla elossa ja tehdä asioita mitä mä teen. Ja sitten on käytännössä joku, jota rakastaa ja tehdä yhteisiä asioita esim. niinkun viettää aikaa yhdessä ja hemmotella toista ja tehdä jotain roadtrippejä yhdessä, esim. tämmötteet asiat kuuluu ainakin meidän parisuhteeseen. Eli lyhyesti sanottuna parisuhde vaikuttaa mielen hyvinvointiin positiivisella tavalla monella eri tasolla, mutta vähän samoja asioita kuin kaverisuhteissa. Mutta ymmärrätte kummiskin, ei aivan sama asia. Ymmärrätte varmaan mitä mä tarkoitan.Ja mitkä pienet arjen tavat auttaa pitämään sitä parisuhdetta yllä? Mä puhun nyt aivan puhtaasti omasta kokemuksesta. Mä oon ollu 9 vuotta yhdessä mun tyttöystäväni kanssa ja mun mielestä pienet arjen tavat auttaa pitämään parisuhdetta yllä. Se, että yllättää sitä toista jollain, vaikka keittää aamukahvia tai tekee aamupalaa toiselle tai hakee kaupasta vaikka kukkia toiselle tai vie ulos syömään, vie elokuviin, tekee asioita mitä se toinen haluaa. Esim. me tehdään kerran vuodessa roadtrippi koska mun tyttöystävä haluaa. Ne on tärkeitä hänelle, ja me tehdään niitä joka vuosi ja niistä ei tingitä. Ja niinkun tämmötteet asiat, niinkun esim. mun koko viikon kohokohta on se, että me katotaan aina sunnuntaisin mun tyttöystävän kanssa yks ohjelma yhdessä. Ostetaan ehkä jotain herkkuja tai jotain ja nautitaan vaan siitä ohjelmasta ja sen toisen läsnäolosta siinä. Se on niinku koko viikon kohokohta. Niinku tämmötteet asiat auttaa pitämään sitä parisuhdetta yllä.

Ja tota, mitä kannattaa ottaa huomioon jos te ette oo vielä löytäny sitä kumppania itellenne, niin mä sanosin tähän semmotteen asian, että ei kannata kiirehtiä tän asian kanssa. Jos te etitte pitkää parisuhdetta, hyvää kannattaa odottaa. Mutta ennen muuta kannattaa olla oma itsensä, eikä esittää ketään muuta, koska jos te esitätte jotain muuta ja ajaudutte parisuhteeseen sen myötä, et ootte esittänyt jotain muuta, se kyllä paljastuu. Eli olkaa omia itsejänne, olette minkälaisia tahansa, minkälainen huumorintaju tahansa, niin varmasti löytyy teille sopiva kumppani. Ja mun mielestä tän vois kiteyttää yhteen lauseeseen tai sanontaan: että kohdelkaa sitä toista niinkun haluaisitte, et hän kohtelee teitä. Se on niinku mun mielestä todella hyvä juttu, joka auttaa mun mielestä parisuhdeasioissa sekä kaveriasioissa. Ainakin auttanu mua. Ja mä todella toivon, että tämä autto teitä ainakin ainakin jonkin verran. Ja iso kiitos Fressikselle tästä yhteistyöstä, tää on mulle todella tärkeetä. Nähdään ens videon parissa. Se on Mikkiksen puolesta heipä hei, heipä hei.

Inspiraatio

Videon sisältö tekstimuodossa: Jees! Tervehdys vaan, se on Mikkis täällä ja tämä video on tehty yhteistyössä Fressiksen kanssa ja tänään puhutaan semmosesta aiheesta kuin inspiraatio tai tarkemmin ottaen, että miten sä löydät sen sun oman inspiraation.

Ja aloitetaan aiheesta: Eli miten oman jutun löytäminen vaikuttaa mielen hyvinvointiin? Mä sanon ainakin tän omasta kokemuksesta että mulle ei koskaan varsinkaan ylä- ja ala-aste oikeen maistunu, koska mulla on lukihäiriö ja mulla on ADHD ja näin poispäin, niin koulu oli mulle vähän sellasta pakkopullaa mikä on varmasti monellekin muulle. Niin mua auttoi tosi paljon että mä jaksoin näistä koulupäivistä läpi oli se että mä tiesin että kotona odottaa se tietokone. Mun inspiraatio tai mielenkiinto on siis tää e-pelaaminen ollu aina, tietokonepelaaminen, ja mä tiesin et se tietokone odottaa siellä kotona. Koulupäivän jälkeen mä voin istahtaa siihen, tehä asioita mitkä mua kiinnostaa, olla mun nettikavereiden kanssa yhteydessä ja unohtaa kaiken muun. Ja se ainakin autto mua tosi paljon. Ja tämmönen pieni esimerkki omasta elämästä, että miten se oman jutun löytäminen vaikuttaa mielen hyvinvointiin.

Miten arjessa voi etsiä itseään kiinnostavia aiheita, niin tota mä sanoisin että moni varmaan jo tietää että mikä asia kiinnostaa. Niin mä haluisin sanoo tähän että älkää välittäkö mitä muut sanoo. Jos te ootte vaikka 15-vuotias äijä jota kiinnostaa baletti ja suurin osa äijistä ei oo varmaan kiinnostunu baletista niin älkää hitto antako niiden mielipiteiden vaikuttaa. Tehkää sitä omaa juttua, keskittykää siihen. Laittakaa kaikki siihen omaan mielenkiintoon kiinni niin elämä kyllä kantaa. Se on mun mielipide ja mitä mä oon ite huomannu, ku mä oon antanu kaiken vapaa-aikani striimaamiselle ja YouTubettamiselle. Jos te ette oo vielä löytäny omaa kiinnostuksen aihetta, niin se varmasti löytyy, YouTube, Twitch, foorumit ne on täynnä inspiraationlähteitä ja varmasti muita kenellä on samanlaista inspiraatiota ja mielenkiintoa kuin teillä on.

Ketkä on vaikuttanut mun tekemiseen eniten? Mun on helppo sanoo tästä yks nimi, eli ylä-asteella mä katoin paljon semmosta striimeriä kuin SodaPoppin. Ja se oli vielä semmosta aikaa kun striimaaminen ei ollu ainakaan Suomessa kenenkään ammatti, se oli paljon harvinaisempi juttu silloin. Ja mä tiesin jo sillon että, hei, tota mä haluan joskus tehä. Viis siitä saaks siitä rahaa, tai saaks mä katsojia, tota mä haluun tehä ja oppia olemaan siinä parempi. Ja mä olen todella tyytyväinen että mä otin silloin SodaPoppinista mallia ja rupesin tekee näitä striimaushommia koska ne on tehny mun elämästä paljon mielenkiintosempaa, mä oon löytäny paljon kavereita striimauksen ja YouTuben kannalta ja, pentele, tässä on esimerkki siitä kun antaa kaikkensta sille omalle mielenkiinnolle, nii n elämä kyllä kantaa, ihan oikeesti. Uskokaa mua.

Sitten semmonen haaste vielä että jos te ette oo löytäny sitä omaa inspiraatiotanne vielä niin kuunnelkaa itteene, mikä teitä vois kiinnostaa. Menkää vaikka foormueille puhumaan muiden kanssa, kattokaa YouTubea, kattokaa Twitchiä, videoita on yllin kyllin maailmassa. Ihan varmasti te löydätte sen oman juttunne. Ja jos te ootte löytäny, niin yrittäkää saada vielä vähän lisää potkua siihen omaan mielenkiintoon vaikka YoTubesta. Esimerkiks siel on todella todella hyvä YouTubettajia jokaisesta aiheesta mitä vaan keksittekään. Tätä mieltä mä olin aiheesta, toivottavasti tykkäsitte videosta. Nähdään ens videon parissa! Se on Mikkiksen puolesta, heipähei!

Kaverit, kaverit

Videon sisältö tekstimuodossa: Jees, tervehdys vaan, se on Mikkis täällä ja tää video on tehty yhteistyössä Fressiksen kanssa. Ja tosiaan me Fressiksen kanssa tehdään videoita, missä mä puhun mun mielestä tärkeistä asioista mielen hyvinvoinnin kannalta. Ja tänään puhutaan kavereista. Tää on mulle tosi tärkeä aihe ja varmasti monelle muulle teistä. Niin miks mun mielestä kaverit on mielen hyvinvoinnin kannalta tärkeitä, on se, että mulle ainakin kaverit on semmotteet mihin voi aina tukeutua, mitkä tsemppaa mua aina jos mä tarviin sitä tsemppiä, nostaa mut jostain kuopasta jos mulla menee elämässä tosi surkeesti, jakaa mun kanssa mielipiteitä, viettää mun kanssa aikaa. Ja suoraan sanottuna mä yritin miettiä, että mitä negatiivista kavereissa on, niin mä en keksi mitään. Mun mielestä hyviä kavereita ei voi koskaan olla liikaa. Se on mun mielipide tähän asiaan.[Text Wrapping Break][Text Wrapping Break]Ja tota, mitä mä teen et mä pidän kaverisuhteita yllä ihan niinku perusarjessa, niin mä yritän kysellä kavereilta säännöllisesti et “Hei, mitä teille kuuluu? Mitä ootte aatellu tehä? Onks jotain lomasuunnitelmia? Onks jotain muuta tiedossa?” ja kysellä tälleen. Ainaki mulle tulee tosi hyvä mieli jos joku kysyy multa et “Hei, mitä sulle kuuluu Mikkis? Miten sulla menee? Mitä on tiedossa?” Mulle tulee ainaki siitä hyvä fiilis ja tästä syystä mä yritän myös tehdä näin mun kavereille. Ja kuten mä oon aikasemmin sanonu mun katsojille, et mä yritän olla ihmisille semmonen, mitä mä toivosin et he on mulle. Eli tää on mun pieni sellanen vinkki tai mielipide asiaan.Ja mitä mä teen tosiaan, että pidän kaverisuhteita yllä, niin mä tsemppaan kavereita. Jos heillä menee huonosti, mä yritän nostaa heidät sieltä kuopasta ylös, tehdä heidän kanssa asioita mitä he haluaa tehdä ja mitä mä haluan tehdä, jakaa mielipiteitäni ja näin pois päin. Ymmärrätte varmaan jutun juonen. Tästä syystä mun mielestä tämmöset asiat pitää sitä kaverisuhdetta yllä. Että kysellään toisten kuulumisia ja tsempataan toista.

Ja tota, mä haluaisin heittää teille pienen haasteen. Pienen pähkinän tähän, että miettisitte, että mitä semmottii asioita te ootte tehny teidän kavereille tai teidän kaverit on tehny teille, mitkä on niinku piristäny teidän päivää, auttanu teitä suuresti, antanu teille sellasta positiivista vaippia elämään. Mitä sellasia asioita te ootte tehny? Esim. mulla oli vähä aikaa sitte tosi paha masennusjakso, niin mun paras kaveri, jonka mä oon tuntenu jo yli 20 vuotta, toi mulle semmotteen pienen paketin, jossa oli semmonen tosi tsemppaava viesti. Mä voin joskus näyttää tän teille jossain streamsis tai jossain. Se on ripustettu mun seinälle itse asiassa, tosi tsemppaava viesti. Se mun kaveri oli tuonu mun lempparikahvia, semmosta ku Starbucksin sellasta cafe latte -kahvia ja sit vielä 20 euroa, että hei, vie Suvi syömään Kotipizzaan lounaalle. Ja vitsi mulle tuli hyvä fiilis tästä viestistä. Mä en muista koskaaan, että joku mun kaveri olis tehny mulle näin, semmotteen teon joka olis auttanu mua niin paljon, se toi mulle niin hyvän fiiliksen. Niin tässä on teille haaste, et miettikää mitä te ootte tehny teidän kavereille. Ja jos teillä ei tule mieleen mitään, niin pitäskö teidän kokeilla tehä jotain? Mutta tämmönen video oli tällä kertaa. Kiitos suuresti että katsoitte tämän koko videon, nähdään ens videon parissa, se on Mikkiksen puolesta heipä hei, heipä hei!

Anna palautetta!

Videon sisältö tekstimuodossa: Kiitos, että tsekkasit mun vinkit! Kerro oliko niistä sulle jotain hyötyä ja aattelitko kokeilla niitä ite. Laita palautetta tuohon alle.