Ikuista #fressifiilis ja voita leffalippuja!

Nappaa kuva siitä miten pidät itsestäsi huolta, jaa se Instagramissa tunnisteella #fressifiilis ja tägää kuvaan @fressis.fi

Kilpailuaika on 28.11.-11.12.2016. ja voittajat julkaistaan 12.12.2016. Kilpailuun osallistuminen vaatii julkisen Instagram-profiilin. Kilpailukuvat ovat esillä Fressiksen sivuilla ja somekanavilla.

Palkitsemme 10 inspiroivaa kuvaa kahden leffalipun paketilla.

Voittajille ilmoitetaan kommentoimalla heidän kuvaansa Instagramissa. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta viiden vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjille oikeuden käyttää kuvaa Fressiksen ja Suomen Syöpäyhdistyksen eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

Arvonnan järjestää Fressis / Syöpäjärjestöt.

Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Instagramilla ei ole osuutta kilpailuun.

Lisää vinkkejä hyvään oloon – tutustu Fressikseen!

fressifiilis

Näin pimeän talven alussa ei kannata unohtaa ulkoilua. Ulkona ajatukset saavat tilaa ja hetken tauon. Mistä sinun #fressifiilis syntyy?