Kysymys
Seksi
Nimimerkki: Toni
Murrosikä ja siemensyöksyjen alkaminen Hei. Minulla on sisko, joka on tällä hetkellä saman ikäinen kuin minä, – 13 vuotta ja nukun yöt samassa sängyssä. Välillä tulee siemensyöksyjä murrosiän...
Fressis

Hei, kiitos kysymyksestä.

Yölliset siemensyöksyt ja erektiot ovat tosiaan normaaleja reaktioita murrosikään liittyen, eikä niitä tarvitse millään tavalla hävetä.

Voi kuitenkin olla, että tuossa iässä alkaa kaivata murrosiän muutosten vuoksi ja muutenkin jo yksityisyyttä. Siksi pohdin, olisiko teidän mahdollisuutta siirtyä jo omiin sänkyihin tai tiloihin nukkumaan? Toki yölliset siemensyöksyt ja erektiot ovat tahattomia ja todennäköisesti siskosi ei näitä nukkuessaan huomaa. On kuitenkin aina hyvä muistaa kunnioittaa toisen rajoja ja välttää sellaisia tilanteita, joihin toinen voi joutua tahtomattaan.

Ehdotan siis, että alatte pohtia siskosi kanssa uusia nukkumisjärjestelyjä 🙂

Oliko vastauksesta hyötyä?
Kysymys
Seksi
Nimimerkki: bob666
Ikä: 13-15v
Onko normaalia himoita siskopuolta? onko normaalia himoita siskopuolta?
Fressis

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Fantasiat ja mielikuvat ovat tärkeä osa mielen seksuaalisuutta.  Erilaiset seksuaaliset fantasiat on täysin sallittuja ja sinun yksityisasiasi. Voit fantasioida rauhassa kenestä haluat. Mikäli mielikuvat siirtyisivät tekoihin, astuu kuvioihin lainsäädäntö. Suomessa sisarusten välinen seksuaalinen kanssakäyminen on vastoin lakia.

Fantasiat eivät ole haitallisia, mutta mikäli ne aiheuttavat hämmennystä tai ahdistusta, on tärkeää, että keskustelet asiasta turvallisen aikuisen kanssa. Lisää fantasioista voit lukea Väestöliiton sivuilta.

Oliko vastauksesta hyötyä?