Seksi
Nimimerkki: .

Voiko touhutipoista tulla raskaaksi käsiseksin välityksellä?

Moi! En tiedä olenko huolestunut turhaan.. Poikaystäväni sormitti minua ja siinä välissä oli koskenut omaan penikseen ja sormiin saattoi mennä touhutippoja. Olen kuullut että touhutipat voivat sisältää siittiöitä. Mietin että onko mahdollista että olen tullut raskaaksi niistä touhutipoista joita hänen sormissa saattoi olla? Kuukautiseni ovat 4pv myöhässä, mutta kierto ei normaalistikaan ole kovin säännöllinen. Onko raskausriski siis kuinka suuri ja onko syytä huolestua?

Hei, kiitos kysymyksestä!

Touhutipat eli esiliukaste on nestemäistä ainetta, jota erittyy kiihottuessa peniksen päästä. Esiliukasteen tarkoituksena on liukastaa peniksen päätä ja suojata näin seksissä herkkiä limakalvoja ja ihoa rikkoutumiselta. Esiliukasteen seassa voi olla hedelmöityskykyisiä siittiöitä, mutta aina niitä ei ole. Jos esiliukastetta päätyy emättimeen, voi raskauden mahdollisuus siis olla olemassa, mikäli raskautta ei ehkäistä muulla tavoin.

Koska epäilet esiliukastetta päätyneen emättimeesi sormien välityksellä, eikä esimerkiksi kondomilla suojaamattoman yhdynnän kautta, näkisin, että raskaaksi tulemisen mahdollisuus on aika pieni. Raskautta epäiltäessä on kuitenkin ainoa keino varmistaa asia tekemällä raskaustesti. Siihen löydät ohjeet täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?