Seksi
Nimimerkki: Helps :(

Voiko itsetyydytyksestä tulla raskaaksi?

Moikka. En oo uskaltanu tulla laittamaan tänne viestiä ennen, mutta nyt mun on ihan pakko.
Vaikka mä tiedänkin tähän varmaan jo vastauksen ja tää saattaa kuulostaa tosi typerältä, niin mun on silti pakko kysyä tätä:
Voiko itsetyydytyksestä tulla raskaaksi?
Eli jos itsetyydytän sormilla, niin onko mitenkään mahdollista, että käsien kautta sormiini olisi kulkeutunut spermaa tai jotain, ja voisin sen kautta olla raskaana, vaikka mullahan ei ole edes poikaystävää? 😀
Menkatkin on tullut normaalisti ja silti pelkään kuollakseni :(.

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Hyvä kun uskaltauduit laittamaan viestiä. Kysymyksesi ei ole lainkaan typerä vaan on hienoa, että haluat kysyä sinua askarruttavasta asiasta. Me Fressiksellä vastaamme mielellämme!

Lähtökohtaisesti itsetyydyttämällä ei voi tulla raskaaksi. Raskaaksi tuleminen vaatii toimintakykyisiä siittiösoluja ja munasolun. Siittiöt eivät pysy toimintakykyisinä kehon ulkopuolella kovin kauaa, käsissä ja sormissakin vain pienen hetken.

Kysyit, onko mitenkään mahdollista, että käsissäsi mahdollisesti olevan sperman takia voisit olla raskaana. Käsien välityksellä spermaa voi toki päästä emättimeen, mutta sperman tulisi olla tuoretta, jotta raskauden alkaminen olisi mahdollista. Jos siis sinun tapauksessasi sormissasi ei ole ollut tuoretta spermaa, ei raskaus ole mahdollista itsetyydytyksesi johdosta. Raskauden alkaminen käsien välityksellä on kyllä siis periaatteessa mahdollista, mutta siltikin melko epätodennäköistä.

Samaa asiaa on aikaisemmin pohtinut myös nimimerkki nea. Halutessasi voit lukea lisää myös Väestöliiton sivuilta itsetyydytyksestä ja raskaudesta.

Mukavaa kesän odotusta!

Oliko vastauksesta hyötyä?