Seksi
Nimimerkki: Leila

Suuseksi ja herkkä kohta peniksessä

Olemme kokeilleet äskettäin suuseksiä poikaystävän kanssa muutamia kertoja. Lienee normaalia, että hän ei kestä sitä kuin vähän aikaa, kun saa siemensyöksyn. Viime viikolla löysin kielelläni hänen pippelistä niin tuntoherkän kohdan, että häneltä tuli spermat suuhun saman tien. Se on toistunut sen jälkeen pari kertaa. Onko tyypillistä, että pippelissä on joku kohta, joka ei kestä kielikosketusta, vaan saa siemensyöksyn heti tulemaan?

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Kuulostaa täysin normaalilta. Tietyt kohdat peniksessä, kuten terska, voivat tosiaankin olla erittäin herkkiä alueita. Näiden alueiden kosketus voi aiheuttaa siemensyöksyn hyvinkin nopeasti, varsinkin ensimmäisillä kerroilla.

Jos nopea tuleminen häiritsee, voi suuseksissä ainakin alkuun välttää hyväilemästä juuri siitä herkimmästä kohdasta. Voi olla, että ajan kuluessa poikaystäväsi tottuu ja sietää kielikosketusta tällä alueella paremmin. Voitte myös kokeilla, jos kondomin käyttäminen auttaisi asiassa. Kondomin käyttäminen on muutenkin suositeltavaa myös suuseksissä, koska se suojaa myös mahdollisten seksitautien tarttumiselta.

Jos haluat jutella aiheesta lisää, voit ottaa yhteyttä Väestöliiton seksuaalineuvontachatiin.

Mukavaa joulua!

Oliko vastauksesta hyötyä?