Aurinko

#suniho-kampanjan somevaikuttajat 2022 – tutustu ja seuraa!

Ota seurantaan kesän 2022 somevaikuttajat ja osallistu aurinkokeskusteluun!

#suniho-kampanjan somevaikuttajat 2022 – tutustu ja seuraa!

Petteri Mikkonen

TikTok @pmikkonen
Instagram @petterimikkonen

Petteri tuottaa tieteellistä ja informatiivista sisältöä nuorille seuraajille. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri, pääaineenaan kemia ja laajana sivuaineena fysiikka.
”Olen intohimoinen tietovideoiden tekijä, joka on kiinnostunut elämästä ja sen salaisuuksista! Koulutukseltani olen kemian ja fysiikan aineenopettaja. Koulutukseni avulla osaan pureskella videoideni aiheet helppoon ja ymmärrettävään muotoon”, kertoo Petteri.

Väinö Mäkelä

TikTok @makelavaino
Instagram @makelavaino

Väinö on 23-vuotias ammattilaisfrisbeegolfaaja ja lajissaan moninkertainen arvokisamitalisti, mm. Junioreiden Euroopan mestari 2016, avoimen sarjan Suomen mestari 2021 ja nelinkertainen Suomen Pro Tour -kokonaiskilpailun voittaja. Tämä tuhansien nuorten idoli, YouTubesta ja sosiaalisesta mediasta tuttu urheilija ja vaikuttaja on palkittu Creator Awards -gaalassa vuoden tulokkaana. Väinöllä on erityisen uskollinen ja sitoutunut someyleisö. Hän hurmaa taitavilla frisbeegolfsuorituksillaan yleisöään sekä kansainvälisillä kilpakentillä että kotimaassa koko kesän 2022.

Laura Nieminen / Laurenzinaa

Twitch @Laurenzinaa
Instagram @laurenzinaa

Laurenzinaa, eli Laura Nieminen, on 28-vuotias hyvinkääläinen lifestylestriimaaja, joka on saavuttanut nopeasti suosiota aloitettuaan striimaamisen Twitchissä vuonna 2019. Lauran lähetykset pyörivät pelaamisen, seuraajien kanssa keskustelun sekä elämäntapojen ympärillä. Lauraan ja hänen lämpimään sekä energiseen tapaansa striimata on helppo päästä mukaan, ja Lauran yhteisön kanssa onkin mukava viettää aikaa.

Katso myös

Artikkeli
Aurinko

#suniho on sun ainoo iho – kuuntele sitä

Auringolta suojautuminen on paitsi järkevää, myös todella tärkeää. Onneksi se on tosi helppoa. Näin se käy.

Artikkeli
Aurinko

Kesä ei jatku ikuisesti – milloin auringolta pitäisi suojautua?

UV-indeksi on helppo mittari sille, milloin UV-säteily on voimakasta. Mitä korkeampi UV-indeksi on, sitä nopeammin iho palaa. Kannattaa myös muistaa, että iho voi kärähtää muulloinkin kuin kesällä.

Artikkeli
Aurinko

Tunnista ihotyyppisi, suojaudu oikein

Oman ihotyypin tunnistaminen käy helposti ja auttaa hahmottamaan, miten paljon suojaa tarvitset auringolta.