Seksi
Nimimerkki: terho666

Seksin jälkeen ilmaantunut patti peniksessä

elikkä eilen harrastin seksiä ns. vakikumppanin kanssa ja pari tuntia sen jälkeen ilmestyi ei kova patti penikseen. ei ole kipeä jne, tuntuu kuin olisi nestettä sisällä. joskus 10v ollut samantapainen meni parissa viikossa ohi. itse tulee harrastettua seksiä n. 2-5krt viikossa ja myös itsetyydytystä n. 3-4krt viikossa. Voiko olla joku kysta jne. Ollut myös satunnainen suhde n. 1,5 kuukautta sitten. Voihan kyseessä olla sukupuolitauti mutta kun se ilmestyi melkein heti parin tunnin session jälkeen.

Heippa ja kiitos viestistäsi!

Kuvauksesi perusteella peniksen varteen ilmestyvä kyhmyinen kohta ei vaikuta vaaralliselta. Kyseessä voisi tosiaan olla ns. kysta, joka on nesteen täyttämä rakkula ihon alla. Nestettä on ajoittain kystassa enemmän ja toisinaan vähemmän, joten sen koko vaihtelee. Seksisessio tai itsetyydytys voi aktivoida nestettä pahkuraan, jolloin se turpoaa ja on paremmin tunnettavissa. Usein tällaiset kystat sitten häipyvät itsestään omia aikojaan pois kokonaan tai joskus taas turpoavat isommiksi.

Jos haluat saada tarkemman tiedon tästä kyhmystäsi, suosittelen menemään lääkäriin ja kertomaan havaintosi. Jos sinulla on ollut seksiä satunnaissuhteessa, kannattaa joka tapauksessa käydä seksitautitestissä tautien poissulkemiseksi.

Hyvää syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?