Seksi
Nimimerkki: Enoikein tiiä tästä

Seksiin liittyvä fantasia

Moi. Onko normaalia että tyttö fantasioi raiskauksesta? En toki halua että oikeasti näin tapahtuu mutta usein fantasiat koskee +20v miehiä ja sitten itseni ikäisiä yhdessä.

Kiitos hyvästä kysymyksestäsi!

Seksifantasiat ovat yleisiä – lähes kaikilla on omat, itseä kiihottavat mielikuvat, jotka auttavat nauttimaan esimerkiksi itsetyydytyksessä. Joskus nuo mielikuvat voivat tuntua omien ajatusten tai ”oikean elämän” kanssa ristiriitaisilta, ja ne voivat aiheuttaa hämmennystä ja jopa ahdistusta. Todellisuudessa varmasti moni muukin ajattelee ja kokee samalla tavalla kuin sinäkin – et siis ole ajatustesi kanssa yksin!

Fantasiat on tarkoitettu kuitenkin vain itseä varten, ne ovat niitä hetkiä varten, jolloin haluat kiihottua itseksesi. Ne eivät kuulu muille, eivätkä toteudu oikeasti, joten ne ovat ok. Tärkeää on kuitenkin, että tietää, mikä on oikeassa elämässä oikein ja mikä väärin.

Jos fantasiasi hämmentävät tai ahdistavat sinua, on niistä silloin hyvä jutella ammattilaisen kanssa. Sen voit tehdä nimettömästi Väestöliiton seksuaalineuvontachatissa luotettavan asiantuntijan kanssa. Myös tästä artikkelista voi olla sinulle hyötyä.

Hyvää kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?