Seksi
Nimimerkki: ?

Saako kuukautisia aikaistettua jotenkin?

Saako menkkoja mitenkään alkamaan aikaisemmin? Oon siis lähössä viikon päästä reissuun ja niitten pitäs alkaa just sillon ku oltais lähössä. Ni mietin et saisko niitä mitenkään alkamaan aikaisemmin? ( ne on siis ollut ennenkin)

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Tällä aikataululla ei taida olla mahdollista enää siirtää kuukautisia, jos sinulla ei ole käytössä e-pillereitä. Yhdistelmäehkäisypillereiden avulla siirto onnistuisi syömällä toinen pilleriliuskan putkeen ilman taukoa, eli kuukautiset jäisivät siis siltä kertaa välistä. On olemassa myös ns. siirtopillereitä, mutta ne vaativat reseptin ja asiaa kannattaa siksi lähteä hoitamaan hyvissä ajoin, mielellään kuukautta tai kahta ennen.

Varustaudu tällä kerralla reissuun kuukautissuojilla ja mahdollisesti särkylääkkeillä, jos kuukautiset aiheuttavat sinulle kipuja. Muuten kuukautiset eivät estä mitään normaalia tekemistä.

Jatkossa jos sinulla on tiedossa reissuja tai muita tapahtumia, joiden kohdalle kuukautiset sattuvat ja haluat niitä siirtää, ole rohkeasti yhteydessä lääkäriin.

Mukavaa kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?