Seksi
Nimimerkki: Here

Pippelin luiskahtelu yhdynnässä ja herkkä siemensyöksy

Mitä tehdä kun pippeli luiskahtelee yhdynnässä ulos? Sitä saa laittaa monta kertaa uudestaan. Kiihottuminen on hyvä ja pippelin kovuuskin. Mitä tehdä kun siemensyöksy tulee niin nopeasti?

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Pohdit, mitä pitäisi tehdä, kun pippeli luiskahtelee yhdynnässä ulos. Nopeatempoisessa seksissä penis voi luiskahdella emättimestä herkemmin pois. Rauhallisimmilla työnnöillä, jossa peniksen liikerata on pienempi ja syvempi, penis usein pysyy sisällä paremmin. Kannattaa myös kokeilla erilaisia asentoja seksin aikana. Seksiä on monenlaista, joten yhdynnän lisäksi kannattaa rohkeasti kokeilla myös muita tapoja tuottaa toiselle mielihyvää ja nautintoa!

Sinua mietitytti myös nopeasti tuleva siemensyöksy. Haasteet siemensyöksyn kontrollissa ovat tyypillisiä seksielämän alussa. Herkkä siemensyöksy ei sinällään ole ongelma, ellei se aiheuta miehelle kärsimystä, kuten nautinnon puutetta tai epämiellyttäviä tunteita.

Täsmällistä syytä herkkään siemensyöksyyn ei tällä hetkellä tiedetä, mutta siemensyöksyyn liittyvän kontrollihaasteen takana voi olla erilaisia syitä. Syyt voivat olla psykologisia eli esimerkiksi suorituspaineet, stressi, jännittäminen ja pelko, tai fysiologisia, kuten terskan yliherkkyys ja lantionpohjalihasten heikkous.

Itsehoitona voit tarkkailla tietoisemmin omaa kiihottumista ja yrittää kontrolloida kiihottumisen tasoa seksin aikana. Tämä vaatii usein paljon harjoittelemista. Voit kokeilla myös muita harjoitteita kuten start-stop -menetelmää tai puristustekniikkaa (löydät ohjeet netistä näillä nimillä). Myös lantionpohjalihaksia kannattaa harjoittaa, sillä ne osallistuvat siemensyöksyn kontrollointiin. Kaikkia harjoituksia kannattaa tehdä säännöllisesti ja voit ottaa myös kumppanin mukaan harjoitteluun. Harjoitukset voi ottaa osaksi seksiä!

Herkkään siemensyöksyyn tulee usein helpotusta myös iän ja kokemuksen myötä. Mikäli haasteet kuitenkin jatkuvat, hakeudu herkästi lääkärin tai seksuaalineuvojan tai -terapeutin vastaanotolle.

Aurinkoista kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?