Mieli
Nimimerkki: nyyh

Pelko poikaystävän menettämisestä

tuntuu et oisin menettämässä mun jätkän eikä mul oo ketään kelle puhuu siitä kosk niit ei kiinnosta ja se sattuu liikaa kosk rakastan sitä enemmän ku ketään muuta ja se on vaan niin erityinen ja kaikkee mitä ikinä vois toivoo en haluu menettää sitä 🙁

Hei ja kiitos meille lähettämästäsi viestistä.

Kerroit pelkääväsi, että menetät sinulle rakkaan ihmisen. Oletteko puhuneet yhdessä asiasta, vai päättelitkö asian esim. hänen muuttuneesta käytöksestään, tai jostain muusta asiasta? Ihan ensimmäiseksi omista peloista kannattaa kertoa tälle pojalle. Helppoa se ei varmastikaan ole, mutta vain silloin saat varmuuden siitä, onko pelolle aihetta. Joskus voi pelätä niin paljon menettävänsä toisen, että pelko sumentaa ajatukset ja alkaa kuvitella pahinta. Yksin asian pohtiminen vie myös voimia ja usein asiat saavat silloin liian isot mittasuhteet. Siksi asioista on aina hyvä jutella.

Jos keskustelun jälkeen kuitenkin käy niin, että tienne eroavat, niin on erityisen tärkeää, että et jää tilanteessa yksin. Ihmissuhteissa tulee väistämättä elämän aikana pettymyksiä ja niitä saa surra. Jos kuitenkin tuntuu siltä, että ympärillä olevat ihmiset eivät ymmärrä tilanteen merkityksellisyyttä, niin voit ottaa aina yhteyttä esim. Sekasin-chattiin tai Väestöliiton chattiin. Molemmissa on kuuntelevia, tilanteen ymmärtäviä aikuisia, joiden kanssa voit käydä läpi tilanteen herättämiä, ikäviä tunteita. Jos haluat, voit ottaa yhteyttä myös etukäteen kerätäksesi rohkeutta pojalle puhumiseen. Sinä ansaitset voida hyvin, joten älä jää asian kanssa yksin.

Rohkeutta sinulle tilanteen käsittelyyn!

Oliko vastauksesta hyötyä?