Seksi
Nimimerkki: Jore

Onko outoa pestä pippeli huolellisesti liikkatunnin jälkeen?

Onko jotenkin outoa, kun pesen liikkatuntien jälkeen suihkussa aina pippelini myös esinahan alta? En ole huomannut kenenkään muun tekevän niin, jota ihmettelen. Ikään kuin toiset nolostelisivat kovasti, ja yrittävät nopeasti päästä pois. Itse vedän esinahan taakse, ja suihkuttelen eri puolilta pippeliä ainakin puoli minuuttia. Näin olen puhdas, kun usein illalla olemme tyttöystävän kanssa.

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Ei ole yhtään outoa, vaan toimit mallikkaasti ja täysin oikein pestessäsi pippelin myös esinahan alta, näin se kuuluukin tehdä.

Pohdinnassasi siitä, mikseivät kaikki näin toimi, voi olla myös perää. Jotkut voivat kokea liikkatunnin jälkeisen suihkutilanteen kiusalliseksi tai noloksi, ja siksi käyvät vain pikaisesti suihkussa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö he pesisi pippeliä koskaan esinahan alta. Saattaa olla, että perusteellisempi pippelin pesu on joillekin mukavampi tehdä kotona 🙂 Kaikilla ei myöskään välttämättä liiku esinahka kunnolla taakse, ja silloin pesu riittää sinne mihin asti esinahka liikkuu ja vesi pääsee.

Intiimihygieniasta huolehtiminen on erittäin tärkeää, ja tyttöystäväsikin sitä varmasti arvostaa 🙂 On siis todella hienoa, että pidät siitä hyvää huolta. Jatka samaan malliin!

Oliko vastauksesta hyötyä?