Seksi
Nimimerkki: Itsetyydytys

Onko ok harrastaa vain itsetyydytystä eikä haluta muuta seksiä?

Tuntuu vaan että kaikki mun kaverit ja tutut samanikäiset panee ja tekee kaikkea seksiin liittyvää mutta ite varmaan haluisin vielä vaan harrastaa itsetyydytystä. Onko se ok? Oonko ihan luuseri jos haluun näin? Niinku tiedän että joku päivä haluun varmasti muutakin mutta nyt musta on kiva vaan haaveilla ja hieroa penistä itsekseni. Toivon vaan kans etten oo ihan vika joka harrastaa seksiä.

Hei, kiitos kysymyksestä!

On ilman muuta ok harrastaa pelkästään itsetyydytystä eikä siinä ole mitään, mikä tekisi sinusta luuserin. Oikeastaan se kertoo sinun mahtavasta kyvystäsi tunnistaa omia rajojasi ja toiveitasi seksin suhteen, että haluat harrastaa seksiä toisen ihmisen kanssa vasta sitten kun se sinusta hyvältä tuntuu. Näin sen kuulukin mennä. Joskus voi tulla sellainen olo, että kaikki muut ympärillä etenee nopeammin ja tulee pelko, että jää jälkeen, mutta tästä sinun ei tarvitse olla ollenkaan huolissaan. Näin se vain on, että kiinnostus seksiin ja seksin eri muotoihin tapahtuu ihmisillä eri tahtiin. Usein kavereilla saattaa myös olla suuremmat puheet kuin itse teot.

Ensimmäiseen seksikertaan ei kannata lähteä siitä lähtökohdasta, että tuntee painostusta ulkopuolelta. Ei ole mitään sääntöä, milloin seksiä tulisi viimeistään harrastaa. Jotkut kokeilevat seksiä jo nuorena, toiset kokevat sen enimmäistä kertaa vasta myöhemmin aikuisuudessa. Sinuna nauttisin itsetyydytyksestä, omasta kehosta ja fantasioistasi hyvin mielin, ilman minkäänlaista kiirettä.

Aurinkoista kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?