Seksi
Nimimerkki: lol

Onko normaalia jos 10-vuotiaalla ei tule vielä valkovuotoa?

Moi! Eli oon siis miettiny sitä että onko normaalii että oon 10v eikä mulla oo valkovuotoo? Mulla on kyllä välillä semmosia keltasii jälkii pikkareissa, mutta se haisee pissalta… on kyl vähä outoo ku semmosta ei oo ollu ennen…

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Valkovuodon alkaminen on yksilöllistä, eli sen tuleminen alkaa jokaisella tytöllä eri aikaan. On siis täysin normaalia, vaikkei sinulla olisi valkovuoto vielä alkanutkaan 🙂 Voit siis odotella sen alkamista kaikessa rauhassa.

Kerroit kuitenkin, että olet huomannut keltaisia jälkiä pikkareissa, etkä ole varma mitä ne ovat ja että ne haisevat pissalta. Valitettavasti on vaikea arvioida näin viestin perusteella asiaa tarkemmin, mutta normaali valkovuoto ei haise oikeastaan miltään. Valkovuoto on väriltään joko väritöntä tai vaaleaa/hieman kellertävää. Voihan toki olla, että jäljet pikkareissasi on valkovuotoa, mutta pikkareihin on jäänyt vähän pissan hajua?

Jos vuoto alkaa näyttää kokkareiselta tai haista erityisen pahalta, kannattaa olla yhteydessä esimerkiksi koulun terveydenhoitajaan. Lue lisää valkovuodosta täältä: Mitä on valkovuoto? | Hyväkysymys.fi (hyvakysymys.fi)

Mukavaa syksyn alkua!

Oliko vastauksesta hyötyä?