Seksi
Nimimerkki: Johan

Omaan kehoon tutustuminen

Mitä tarkoittaa, että nuoren on tärkeää tutustua omaan kehoon? Tarkoittaako se pojan kohdalla, että koskettelee ja hyväilee pippeliä eri tavoilla, ja tutkii mikä tuntuu hyvälle. Onko normaalia, että esihahan alla on hyvin tuntoherkkä paikka, ja sen koskettelu sormella tuntuu kivalle? Entä se, että lämmin suihkuttelu pippelille tuntuu tosi hyvälle? Onko ok, että iltaisin pippelin pesu on itsestäni yksi päivän parhaita hetkiä?

Moikka!

Omaan kehoon tutustuminen on juuri sitä, että tunnustelet ja tarkastelet itseäsi ja kehoasi. Itsensä tutustumisen ja tutkimisen kautta tiedät miltä kehosi ja sen eri osat näyttävät. Lisäksi huomaat, miten keho muuttuu murrosiässä ja pystyt arvioimaan, että kehossasi on kaikki ok. Myös koskettelu, hyväily, itsensä tyydyttäminen ja nautinnon tunteen kokeminen eri tavoin on itseen ja kehoon tutustumista.

Oletkin viestisi perusteella jo tutustunut omaan kehoosi, hienoa! On tavallista, että peniksessä, erityisesti esinahan alla terskan alue on tuntoherkkää. Monesti herkät kohdat kehossa ovat herkkiä myös hyvänolon tunteelle, kun niitä koskettaa tai esimerkiksi kohdistaa lämmintä suihkua sille alueelle. Kaikki hyvältä tuntuva tekeminen, kuten pippelin suihkuttelu yksin on ok.

Voit lukea lisää itsetyydytyksestä Hyvä Kysymys -palvelusta.

Oliko vastauksesta hyötyä?