NuuskaSeksi
Nimimerkki: Leevi.K

Nuuskapussin päätyminen emättimeen ja huuliherpeksen tarttuminen

Pitäisikö olla huolissaan, kun eilen harrastin suuseksiä tyttöystäväni kanssa, ja huulessani ollut nuuska päätyi hänen emättimeensä siinä samassa. Nuuskapussi saatiin monen tunnin yrittämisen jälkeen pois, pienimuotoisen verenvuodon kanssa. Voiko olla mahdollista, että tyttöystävä on saanut emättimeensä minun huuliherppekseni?

Moikka!

Nuuskan päätyminen tyttöystäväsi emättimeen on voinut aiheuttaa esimerkiksi ärsytystä emättimen limakalvoille. Tilanteessa ei kuitenkaan liene syytä sen suurempaan huoleen. Mikäli tyttöystävälläsi ilmenisi vielä jotain oireita tilanteesta, kuten kirvelyä tai polttelua, on hyvä olla yhteydessä esimerkiksi kouluterveydenhuoltoon. Jatkossa kannattaa pitää nuuska pois huulesta suuseksin aikana ja muutenkin 😉

Kysyit myös huuliherpeksen tarttumisesta. Huuliherpes voi tarttua suuseksin välityksellä alapäähän. Tartuttavuus on suurinta oireisessa vaiheessa, mutta virus voi myös tarttua silloin, kun oireita ei ole. Suuseksissä onkin hyvä käyttää kondomia tai suuseksisuojaa. Oireisessa vaiheessa voi olla hyvä välttää suutelua ja suuseksiä. Lisätietoa aiheesta voit lukea täältä.

Kivaa alkanutta kevättä!

Oliko vastauksesta hyötyä?