NikotiinituotteetNuuska
Nimimerkki: Moro

Nuuskan käyttö ja nikotiinimyrkytys

Käytin nuuskaa 15 min ja alkoi huimaa ja hikottamaan en ole oksentanut vielä enkä tiedä oksennanko mitä kuuluisi tehdä olen jo heittänyt nuuskan pois. Kaveri tarjosi nuuskan minulle.

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Nuuska sisältää runsaasti nikotiinia. Kuulostaa siltä, että nikotiini on aiheuttanut sinulle lieviä myrkytysoireita. Näitä oireita ilmenee usein herkästi silloin, kun keho ei ole tottunut nikotiiniin. Oireiden pitäisi kuitenkin mennä ohi suhteellisen nopeasti, kun nikotiini poistuu elimistöstä. Toivottavasti olosi helpottaa pian 😊 Mikäli huono olo kuitenkin jatkuu pidempään, kerrothan tilanteesta jollekin luotettavalle aikuiselle. Lisätietoa nikotiinituotteiden haitoista voit lukea täältä.

Suosittelen, että jätät kokeilun tuohon yhteen kertaan, jotta vältyt nuuskan aiheuttamilta haitoilta jatkossa. Muistathan myös, että voit tehdä rohkeasti omat päätöksesi, eikä sinun tarvitse suostua tuotteiden käyttöön esimerkiksi kavereiden painostuksen vuoksi. On ihailtavaa ajatella omaa terveyttään ja pysyä jämäkästi erossa nikotiinituotteista, vaikka kaverit niitä käyttäisivätkin. Saatat omalla toiminnallasi kannustaa myös heitä lopettamaan.

Tsemppiä syksyyn!

Oliko vastauksesta hyötyä?