SeksiYleinen
Nimimerkki: 12weepoika

Näppylät peniksessä ja kiveksissä

Moi! Olen 12v. Poika. Olen huomannut peniksessäni ja palleissani näppylöitä. Peniksen etupuolelta löytyy vaan alhaalta näitä mutta sen takapuolella näitä on runsaasti. Palleissa niitä on ehkä sentin tai puolen välein. Ne ovat valkoisia joskus muuttuvat vähän enemmän ihonvärisiksi. Mitä nämä voisivat olla? Voivatko nämä olla vaarallisia. Ps en ole ollut sukupuoliyhteydessä muut kuin vaatteet päällä jos sitä edes lasketaan.

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Esinahassa, sekä peniksen ja kivesten ihossa muuallakin, on joskus näppyjä. Näkemättä sinua on vaikea sanoa, mistä tarkalleen on kyse. Näpyt ovat usein ihan normaalia ihon rakennetta. Terskan kohdilla olevat näpyt voivat olla myös ns. helmiäisnystyjä, jotka ovat ihan vaarattomia, eikä niitä pidä lähteä hoitamaan. Peniksen varressa ja kiveksissä on myös runsaasti talirauhasia sekä karvatuppia, joista ihokarvat kasvavat. Joskus näpyt voivat olla myös esimerkiksi talirauhastukoksia tai karvatupentulehduksia.

Mikäli näpyt tuntuvat kipeiltä tai haittaavat muuten, on hyvä hakeutua lääkärin vastaanotolle. Muuten sinulla ei liene syytä suurempaan huoleen.

Tsemppiä alkaneeseen vuoteen!

Oliko vastauksesta hyötyä?