SeksiYleinen
Nimimerkki: :)

Nännien ja rintojen kehitys murrosiässä

Outo kysymys, mutta oon 15v ja mulla ei oo nännit vielkään kasvanut sellasiks normaaleiks vaa ne on vaa lättänät ilman mitää nypykkää!:D Nii tuleeks ne kasvaa enää sellasiks ku varmasti muilla on jo:(

Moikka ja kiitos viestistä!

Murrosiässä on tosi tavallista miettiä, eteneekö oma kehitys normaalisti ja verrata itseään muihin. On kuitenkin hyvä muistaa, että jokaisella murrosiän muutokset tapahtuvat omaan tahtiin, ja jokainen meistä on erilainen yksilö ja arvokas sellaisenaan kuin on. Mitään yhtä ”oikeanlaista” kehoa ei siis ole olemassa.

Kun tytöllä alkaa rintojen kehitys murrosiässä, alkuun vain nänni on yleensä koholla. Sen jälkeen rintarauhaskudosta alkaa muotoutua, itse rinta kohota ja nännin ympärillä oleva nännipihakin usein suurenee. Rintojen kehitys kestää noin 3-5 vuotta. Rinnat muotoutuvat myös elämän aikana vielä aikuisenakin, esimerkiksi raskauden tai imetyksen jälkeen.

Erilaisia rintoja ja nännejä on lopulta oikeastaan yhtä paljon kuin maailmassa on ihmisiä. Joillakin nännin alue ja nännit ovat suuremmat tai tummemmat kuin toisilla, toisilla ne taas ovat esimerkiksi enemmän koholla. Mitään oikeaa muotoa tai kokoa ei ole olemassa rintojen/nännien suhteen. Sinulla ei siis ole syytä huoleen.

Rinnoista ja niiden kehityksestä löydät lisää tietoa täältä.

Kivaa kesää!

Oliko vastauksesta hyötyä?