RuokaYleinen

Mikirotan myslijogurtti

Mikirotan myslijogurtti

Olen aina tykännyt valmisjogurteista. Kerran äiti oli ostanut maustamatonta jogurttia ja kysyi, miksen käytä sitä. No kyllä sä tiedät, minkä makuista se on ihan pelkästään… Yks aamu mä sit laitoin maustamattomaan jogurttiin mustikkamehua, ja se oli tosi hyvä setti! Äiti neuvoi, että kannattaa lisätä vielä mysliäkin. – Miku

Myslijogurtti (2 hengelle)

  • 250 g maustamatonta jogurttia
  • 2 dl mysliä
  • 100 g marjoja (mm. mansikoita & vadelmia)
  • 1 rkl hunajaa

Mittaa jogurtti, mysli ja hunaja kulhoon ja sekoita. Lisää kotimaiset marjat annoksen päälle ja nauti.

 

Katso myös muut Mikirotan reseptit:

Raikas riisipaperirulla

Smoothie

Hedelmäsalaatti

Ruisleipä lohisiivulla

Banaani-raejuustopuuro

 

Lue Mikirotan haastattelu

Töölön Ketterä: ”Menestys tuli yllättäen”

Matti 8 ja Handshaking muuttivat kimppakämppään Töölöön – ja kas, Töölön Ketterä oli syntynyt. Duo päivittää kuulumisiaan tiuhaan somessa eikä piittaa negatiivisista palautteista.

Räppiduo Halko ei voi elää ilman musiikkia – tai liikuntaa

Räppiduo Halko ei voi elää ilman musiikkia – tai liikuntaa

Missä menee omat rajasi?

Homottelua, seksiin painostusta tai paljastavien kuvien levittämistä. Kuinka pitää omista rajoista kiinni? Vastaamassa Nuorten Exit.

Mistä on hyvä päivä tehty?

Katso vinkit, joilla jaksat aamusta iltaan ja pidät elämän rytmissä.

Vilma Alina: ”Lavalla ei jaksa rapakunnossa”

Vilma Alina tietää kokemuksesta, että esiintyminen ja epäsäännöllinen työrytmi vaativat hyvää kuntoa. Fressiksen kysymys nuuskaamisesta saa Vilma Alinan purskahtamaan nauruun – arvaatko, miksi?

Tiesitkö että...

Itselle sopiva ateriarytmi pitää vauhdissa

Itselle sopivan ateriarytmin tunnistaa siitä, että ennen ruokailua ehtii tulla pieni nälkä, mutta ruokapäätökset ovat vielä hyvin hallittavissa. Jos aterioiden väli on venynyt liian pitkäksi niin kaikista rasvaisimmat ja makeimmat herkut valtaavat mielen. Toiset taas saattavat huomata muuttuvansa kärsimättömäksi tai kiukkuiseksi, jos aterioita jää päivän aikana väliin.

Monelle säännöllisen syömisen ohjenuorana toimii 4-5 aterian päivärytmi eli aamupala, lounas ja päivällinen sekä tarvittaessa 1-2 välipalaa.

Lue lisää ateriarytmistä