Seksi
Nimimerkki: Tyttö

Miten voi itsetyydyttää, kun tuntuu ettei löydä reikää emättimeen?

Moi! En oikein ymmärrä miten tyttö voi itsetyydyttää kun ei mulla ainakaan lähde mitään reikää emättimeen tai tuntuu että siinä ois joku tiellä?!?!?

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

Itsetyydytyksessä on kyse oman kehon koskettelusta niin, että se aiheuttaa hyvää oloa ja nautintoa. Monesti nautintoa ja kiihottumista aiheuttavia herkkiä paikkoja löytyy sukuelinten alueelta, osittain emättimestä. Itsetyydytys on suurimmaksi osaksi usein muunlaista, kuin esim. sormen työntämistä emättimeen – itsetyydytyksessä ei siis välttämättä tarvitse työntää mitään emättimeen. Se on koskettelua ja kiihottavalta tuntuvien paikkojen etsimistä omasta kehosta. Kannattaa lukea lisää itsetyydytyksestä tästä Fressiksen artikkelista.

Kerroit, ettet löydä reikää emättimeen tai tuntuu, että siinä tiellä on jokin. Se johtuu varmastikin siitä, että emättimen aukkoa suojaa immenkalvo, joka on rengasmainen ihopoimu siinä aukon ympärillä. Immenkalvo muuttuu ja venyy joustavammaksi ajan kuluessa, joka mahdollistaa myös sormen tai tamponin työntämisen emättimeen. Voit lukea lisää immenkalvosta tästä Hyvä Kysymys-palvelun artikkelista.

Oliko vastauksesta hyötyä?