Mieli
Nimimerkki: 13v tyttö

Mitä voin tehdä, kun tuntuu, että kaveri saa kaikkien poikien huomion ja jään kaverin varjoon?

musta tuntuu siltä etten voi koskaa saada poikaystävää mun paras kaverini on tosi kaunis ja se on vähän tummapiirteinen ja sillä on tosi hyvä kroppa tai niin ainakin pojat sille sanoo ollaan snäpätty molemmat paljon samoille pojille ja nyt on taas yksi poika meidän molempien mielestä on söpö ja me molemmat siis tiedetåån et me molemmat pidetään sitä söpönä mut se poika puhuu vaan mun kaverille ja laittaa samoja filttereitä kun se mut se ei ikinä tee tollasta mulle oon kysyny ja yrittäny puhuu sille mut se on aina vaan ok tai kerran se on nauranu mulle mutta se on ihan erilainen mun kaverille mun ja mun kaverin pitäs nähä sitä myös koska meillä on vaan joku 10km matkaa sinne. mut oon puhunu monelle pojalle ja tuntuu etten riitä ja en haluu olla sen seurassa kun se vie kaikkien poikien huomion ja mä jään varjoon en tiedä mitä voitte tehä tälle asialle mut kiitos etukäteen jo vastauksesta

Moikka ja kiitos kysymyksestäsi!

Olet huolissasi siitä, ettet voisi saada poikaystävää, koska koet jääväsi ystäväsi varjoon ja kaiken lisäksi usein pidätte samoista pojista. Mietinkin, oletko keskustellut asiasta ystäväsi kanssa? Olisi hyvä, jos ystäväsi tietää sinun kokevan näin. Silloin hänelläkin on mahdollisuus huomioida asia omassa käyttäytymisessään ja ehkä jopa auttaa sinua tunteidesi kanssa. Lisäksi voisitteko yhdessä pohtia, miksi haluatte aina samojen poikien huomion? Siitä keskustelu voisi auttaa teitä huomaamaan eroavaisuuksia mieltymyksissänne, näkemään erilaisia poikia viehättävinä ja näin vähentää kilpailua samoista pojista. Asioista keskustelu ystäväsi kanssa auttaa sinua samalla opettelemaan ihmissuhdetaitoja, jotka luovat hyvää pohjaa myös mahdollisia tulevia parisuhteita ajatellen.

Usein se, ettei koe itseään yhtä hyväksi, kuin toinen ja vertailee itseään paljon muihin, liittyy itsetuntoon. Sinulla on mahdollisuus vahvistaa itsetuntoasi ja siten oppia luottamaan itseesi sekä arvostamaan omaa ainutkertaisuuttasi. Ihmisillä on erilaisia mieltymyksiä ulkonäön suhteen ja siinä, missä sinä näet ystäväsi kauniina, niin joku toinen näkee juuri sinut kauniina. Tärkeintä suhteissa ei kuitenkaan ole ulkoiset piirteet, vaan se, millainen ihminen on ja miten hyvin kemianne kohtaavat. Erilaisille ihmisille ympärillään kannattaa antaa mahdollisuus ja sen myötä uskonkin, että tulet varmasti vielä löytämään oikeanlaisen kumppanin, kun sen aika on.

Olet juuri hyvä sellaisena kuin olet❤

Tsemppiä kevääseen! 😊

Oliko vastauksesta hyötyä?