Mieli
Nimimerkki: Ihastunut

Mitä tehdä kun ihastukseni ei vastaa viesteihini?

Moi. Mä oon ihastunut tyttöön joka asuu eri paikkakunnalla kun minä ja haluaisin jutella sille mutta kun hän ei vastaa Ig:ssä eikä Snäpissä. Mitä mun pitäis tehdä?

Moi! Kiitos kysymyksestäsi!

Kerrot ihastuksestasi ja toivot vinkkejä siihen, mitä voisit tilanteessasi tehdä. Ihastuminen on ihana asia, mutta usein myös raastavaa ja energiaa vievää, koska toista ei saa millään pois omista ajatuksista.

Onko sinulla muuta kontaktia tähän tyttöön kuin Instagram tai Snapchat? Oletko ihastunut häneen somen kautta vai oletko kenties nähnyt hänet joskus jossain muussa yhteydessä?

Se tuntuu sinusta varmasti ikävältä ja vaikealta, että et saa häneen yhteyttä, koska hän ei vastaa viesteihisi. Syitä vastaamattomuuteen voi olla monia. Viestiin vastaamattomuus voi olla merkki hajamielisyydestä, kiireistä tai sitten siitä, ettei hän ole kiinnostunut. Jotkut eivät ole kiinnostuneita tutustumaan uusiin ihmisiin ig:n tai snapchatin kanssa, ja heillä saattaa olla jo paljon kavereita tai kumppani. Myös se on mahdollista, että hän ei ole saanut tai nähnyt viestejäsi, jos ette seuraa toisianne ig:ssä. Kaikki eivät myöskään halua vastata täysin tuntemattomien ihmisten viesteihin. Syitä vastaamattomuuteen voi siis vain arvailla, eikä se tuota muuta kuin lisää epävarmaa oloa. Se on kuitenkin varmaa, että vika ei ole sinussa. Olet ollut rohkea, kun olet laittanut ihastuksellesi viestin!

On myös tärkeää muistaa se, että aina ihmiset eivät ole sellaisia kuin heidän profiilinsa ig:ssä vaikuttaa. Profiili antaa ihmisestä vain pienen käsityksen, ja ig:ssä ja snäpissä on helppoa antaa muille itsestään juuri sellainen kuva kuin itse haluaa. Se voi poiketa todellisuudesta suurestikin. Jos tiedät ihastuksesi kohteen myös muuta kautta kuin ig-profiilin, ehkä voisit törmätä häneen jossain samanlaisessa tilanteessa, ja jutella asiasta kasvotusten?

Jos et saa ihastuksen kohteeseesi mitään yhteyttä, ei tilanteessasi ehkä auta muu, kuin keskittyä tekemään sellaisia asioita, joista itse tykkäät ja jotka tuottavat sinulle hyvää mieltä. Esimerkiksi uuden harrastuksen aloittaminen tai omien tunteiden purkaminen vaikka liikuntaan tai musiikkiin ovat hyviä tapoja saada ajatuksia muualle ja vähitellen päästä yli ihastuksestaan. Ihastuksen tunteesta voi myös koittaa nauttia itsessään ja haaveilla toisesta ihmisestä vain etäältä.

Tsemppiä kovasti tilanteeseesi!

Oliko vastauksesta hyötyä?