Seksi
Nimimerkki: Mini Äiti :)
Ikä: 13-15v

Mitä tehdä, kun haluaisi nähdä pojan pippelin, mutta ei ole kenenkään kanssa yhdessä?

Haluisin nähä jonku pojan pipelin mut en oo kenenkään kaa yhes?

Moikka!

Murrosiässä on tosi luonnollista, että seksuaalisuus, seksi ja alastomat kehot alkavat kiinnostaa. On ok haaveilla esimerkiksi siitä, että näkisi jonkun pippelin. Omassa mielessään voi kuvitella asioita, jotka tuntuvat mielekkäältä ja hyvältä. Asialle ei tarvitse kuitenkaan tässä vaiheessa erityisesti tehdä mitään, riittää että haaveilet.

Jos sinulla on seksuaalisen kiihottumisen tunteita ja sinusta tuntuu hyvältä, voit itseksesi hyväillä itseäsi ja kokeilla itsetyydytystä. Itsetyydytys on hyvä ja suositeltava tapa tutustua omaan kehoon ja kiihottumiseen. Jossain vaiheessa kehityksen ja iän myötä tulee oikeassa elämässä ajankohtaiseksi alastomuus ja erilaiset seksuaaliset teot, kuten seksi toisen ihmisen kanssa. Voit lukea seksistä lisää mm. Fressiksen tietopankista.

Jos seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvät asiat mietityttävät sinua kovasti, voi niistä jutella esimerkiksi jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Jos sinulla ei ole sellaista henkilöä tai juttelu kasvokkain tuntuu vaikealta, voit myös jutella asiasta luottamuksella ja nimettömästi esimerkiksi Väestöliiton seksuaalineuvontachatissa.

Kivaa kevään jatkoa!

Oliko vastauksesta hyötyä?