Seksi
Nimimerkki: dflkgjdk

Mitä tehdä jos tulee kivulias erektio?

Mitä tehdä jos tulee todella kivulias erektio?

Moikka! Kiitos kysymyksestäsi. Siihen on tosin hieman haastava vastata pystymättä keskustelemaan asiasta kanssasi tarkemmin.

Lähtökohtaisesti erektion ei tulisi olla kivulias. On kuitenkin mahdollista, että erektio voi esimerkiksi pitkittyessään aiheuttaa kipua. Myös ahdas/kireä esinahka voi aiheuttaa kipua peniksen jäykistyessä. Kireän esinahkan tunnistaa siitä, että esinahkaa ei saa kunnolla vedettyä terskan taakse. Esinahka irtoaa terskasta ja tulee väljemmäksi murrosiän kehityksen myötä, mutta on tavallista, että joillain esinahka on kireämpi kuin toisilla. Asialle ei useimmiten tarvitse tehdä mitään, koska esinahan liikkuvuus kyllä helpottaa ajan kanssa, mutta jos se aiheuttaa toistuvaa haittaa (kuten mainitsemaasi kipua erektiossa tai vaikeuksia pestä penistä), tulisi siitä hakeutua lääkäriin.

Pohdit mitä tulisi tehdä, jos tulee todella kivulias erektio. Suosittelisin, että koitat yrittää saada erektion silloin laskemaan. Siihen voi auttaa esimerkiksi kylmässä suihkussa käyminen tai jonkinlainen liikkuminen, kuten portaissa kävely. Myös terskasta puristaminen saattaa auttaa erektion laskemiseen.

Tärkeää on myös pohtia sitä, ovatko erektiosi kivuliaita useinkin? Jos ovat, olisi hyvä, että asiaa tutkittaisiin ja siksi kehotankin sinua hakeutumaan siitä lääkäriin, tai edes kouluterveydenhoitajan vastaanotolle. On luonnollista, että erektio tuntuu voimakkaana paineena, mutta todella kivulias erektion ei kuitenkaan kuuluisi olla.

Toivottavasti tästä vastauksesta oli sinulle apua!

Oliko vastauksesta hyötyä?