Seksi
Nimimerkki: Poika..

Mitä teen jos saan erektion lääkärintarkastuksessa?

Hei,
Jos varaa lääkärille ajan liittyen esinahan kireyteen ja saa ajan naislääkärille niin onko noloa jos penis alkaa seisoa kesken tutkimuksen entä mitä jos on niin kiihottunut että laukeaa kun esinahkaa tutkitaan? Onko tämä mahdollista ja mitä tilanteessa kuuluisi tehdä jos näin käy? En tarkoita että tämä tapahtuisi tarkoituksella vaan jos se tapahtuu ihan vahingossa, minulla on muutenkin todella herkkä penis.

Hei, kiitos kysymyksestä!

Erektioherkkyys on jokaisella yksilöllinen ja joskus erektio voi tulla yllättävässä tilanteessa. Vastaanotto voi hieman jännittää, mutta lääkärit suhtautuvat penikseen samaan tapaan kuin mihin tahansa muuhun kehon osaan. Jos erektio sattuisi tulemaan, tutkimus keskeytetään ja jatketaan hetken kuluttua uudelleen.

Laukeamista tuskin tarkastuksen aikana tapahtuu. Jos nyt näin kävisi, lääkärit osaavat suhtautua asiaan ymmärtäväisesti. Esinahan kireyden tarkastus ei myöskään kestä kauan. Jos asia sinua vaivaa ja mietityttää, voit ilman muuta lääkäriä varatessa toivoa mieslääkäriä. Voit myös kertoa lääkärille ajatuksistasi ennen tutkimuksen aloittamista.

Mukavaa vuoden loppua!

Oliko vastauksesta hyötyä?