SeksiYleinen
Nimimerkki: Anonyymi

Mitä ovat oireettomat näppylät rinnoillani?

Kun olin tänään suihkussa niin huomasin mun tisseissä sellasia ihan pieniä ruskeita ja punasia näppylöitä. Niihin ei satu eikä kutita eikä niitä oo missään muualla mun kropassa. Ne ei oo siis mitenkään koholla ihosta. Mua pelottaa että se on jotain vakavaa enkä uskalla sano kellekkään.

Hei, kiitos kysymyksestä!

Kysyit rinnoillesi ilmaantuneista näppylöistä, jollaisia ei ole muualla päin kehoasi. Valitettavasti on vaikea arvioida asiaa näkemättä sinua ja ilman lisätietoja. Rinnoilla olevat oireettomat näppylät ikäiselläsi eivät kuitenkaan kuulosta lähtökohtaisesti vakavalta.

Olet kuitenkin asiasta selvästi huolissasi ja sen vuoksi niistä kannattaisi kertoa jollekin luotettavalle aikuiselle.  Ehdottaisinkin, että kävisit juttelemasta asiasta koulun terveydenhoitajalle. Hän osaa myös tarvittaessa ohjata sopivat jatkotoimet.

On ihan ymmärrettävää, että tämän tyyppisistä vaivoista kertominen voi tuntua hankalalta. Terveydenhuollon ammattilaiset ovat kuitenkin tottuneita kaikenlaisiin vaivoihin ja heidän kanssaan voi luottamuksellisesti keskustella mistä tahansa asiasta. Itseä vaivaavia asioita ei siis tarvitse mitenkään hävetä. Yleensä kun uskaltautuu lähteä selvittämään jotakin terveysvaivaa, on lopulta helpottunut siitä, että asian sai hoidettua.

Tsemppiä sinulle!

Oliko vastauksesta hyötyä?