Mieli
Nimimerkki: Eehehee :D

Mitä jos minulla olo, ettei jaksa mitään?

Onks se normaalii et ei halua käydä ulkona paljoo? Ja syö paljon eikä tee sen eteen mitää?(en kyl sanois et olisin läski tai mitään) Pelaan paljon videopelejä esim. Fortnite ja katon paljon eri sarjoja. Laiskottaa vaan koko ajan. Ei jaksais ketään tai mitään ja haluis vaa tappaa ittensä. Oon kyl tosi positiivinen ihminen ulkoapäin mut sisältä kuollu.

Hei ja kiitos kysymyksestäsi!

On hyvä asia, että osaat kuvata mietteitäsi, tunnistat ikävää tuntemustasi ja haet täältä tukea itsellesi. Kerroit ettet jaksaisi mitään ja että haluaisit tappaa itsesi. Kuvaamasi tilanne on vakava ja se herättää meissä huolta. Nyt olisi tärkeää ettet jäisi yksin ajatustesi kanssa. Valtakunnallinen ja maksuton kriisipuhelin auttaa ympäri vuorokauden numerossa 09 2525 0111.

Voit myös keskustella ajatuksistasi jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Voisit esimerkiksi käydä juttelemassa koulukuraattorin, -psykologin tai –terveydenhoitajan kanssa. Voit keskustella asiantuntijan kanssa Sekaisin-chatissa tai verkkokriisikeskus Tukinetissä. Kaikissa palveluissa saa esiintyä nimettömästi. Ammattilaisilla on käytössään keinoja, joilla omia ajatuksia ja tunteita voi käsitellä.

Avun pyytäminen voi tuntua alkuun hankalalta. Nyt on kuitenkin hyvin tärkeää, että haet apua ja löydät keinoja tukalan olotilasi työstämiseen. Rohkaisemme sinua nyt joko soittamaan tai chattaamaan apua saadaksesi.

Voimia kevääseen!

Oliko vastauksesta hyötyä?