Seksi
Nimimerkki: Said

Missä asennossa pippeli on helpoin viedä emättimeen?

Missä asennossa pippeli on helpointa viedä emättimeen? Kysymyksessä olisi ihan ensimmäinen yhdyntä molemmille.

Hei ja kiitos viestistäsi!

Yhdyntäseksissä molempien osapuolten tulee olla riittävän kiihottuneita, jotta se onnistuu. Pojalla peniksen tulee olla erektiossa, eli jäykistyneenä, ja tytöllä emättimen tulee olla kostea ja vastaanottavainen yhdynnälle. Siksi ensiarvioisen tärkeää on keskittyä nautintoon ja kiihottumiseen mahdollisimman paljon. Se missä asennossa penis helpoiten menee emättimeen, on täysin kiinni tilanteesta ja teistä, jotka olette seksiä yhdessä tekemässä.

Se, että kiihottuminen ja nautinto on mahdollista, edellyttää sitä, että molemmat haluavat sitä ja kokevat olevansa siihen valmiita. Silloin ei jännitä liikaa, eikä seksitilanne tunnu epäilyttävältä. On tärkeää jutella yhdessä seksistä ja siitä mikä tuntuu itsestä ja toisesta hyvältä sekä tutustua omaan ja toisen kehoon. Näin voitte yhdessä opetella nautintoa ja sitä mukaa edetä tekoihin, joista molemmat pitävät. Näin myös seksi, jossa penis menee emättimeen, tapahtuu omalla ajallaan ja tavallaan.

Eka kertaan liittyy paljon kysymyksiä ja sitä nuoret pohtivat paljon täällä palstallakin. Ekasta kerrasta voit lukea lisää täältä.

Oliko vastauksesta hyötyä?