Seksi
Nimimerkki: Poika

Miksi peniksestä tuli verta yhdynnän jälkeen?

Minulla tapahtui tänään pieni vahinko yhdynnässä tyttöystäväni kanssa minulla ei ole minkäänlaista tietoa että mitä tapahtui niin ajattelin kysyä teiltä apua. Elikkä minulla yhtäkkiä alkoi peniksestä valua verta todella paljon mutta ei ole mitään kipuja tai tuntemuksia ja kävin suihkussa ja huuhtelin sitä lämpimällä vedellä niin mikä siinä voisi olla?

Moikka!

Kysyt verenvuodosta peniksessä yhdynnän jälkeen. Kysymyksestä jäi hieman epäselväksi, että millainen vahinko yhdynnän aikana siis tapahtui ja mistä tarkalleen ottaen vuosi verta. Virtsaputkesta? Peniksen varren ihosta? Verenvuoto on ilmeisesti tyrehtynyt? Jäiköhän jäljelle jotain oireita? Esiintyykö verivirtsaisuutta? Kohdistuiko penikseen yhdynnän aikana jonkinlainen vääntö/kierto/iskuvoima, joka olisi aiheuttanut kudoksiin vahinkoa?

Kuten huomaat, minulle herää viestistäsi aika paljon lisäkysymyksiä, joten siksi ajattelen, että olisi ehkä viisainta hakeutua arvioon terveydenhuoltoon, jossa tilannettasi voidaan kartoittaa paremmin.

Virtsaputkesta esiintyvän valuvan veren syy pitää aina selvittää. Jos veri oli peräisin peniksen varteen tulleesta nirhaumasta tai selvästi siitä iholta esimerksiksi hankauksen seurauksena, tällaisen paranemista voi seurata kotonakin. Jäin kuitenkin käsitykseen, että verta on ihan valumalla vuotanut ja siksi tulkitsen sen tulleen virtsaputkesta. Jos asia on näin, niin voit toki seurata vaikkapa pari viikkoa miten tilanne etenee, mutta etenkin toistuessaan verentulon syy pitää selvittää lääkärissä.

Toivottavasti tästä vastauksesta oli sinulle apua!

Oliko vastauksesta hyötyä?