NikotiinituotteetSähkösavuke
Nimimerkki: Alfa

Miksi minulle tuli vapettamisesta huono olo?

Miks vapen (sähkötupakan) käytön jälkeen tulee huono olo? Käytin sähköröökiä ja tuli paska olo sillee et oksetti ja pyörrytti ei oo ennen tullu.

Moikka ja kiitos viestistäsi!

Sähkösavukkeessa käytettävät nikotiininesteet voivat sisältää runsaasti nikotiinia ja määrät voivat olla erilaisia kuin mitä tuotteesta on kerrottu. Sähkösavukkeissa höyrystettävät nesteet sisältävät myös monia muita elimistölle haitallisia aineita.

Kuulostaa siltä, että todennäköisimmin nikotiini on aiheuttanut sinulle lieviä myrkytysoireita. Näitä oireita ilmenee usein herkästi silloin, kun keho ei ole tottunut nikotiiniin ja myös silloin kun nikotiinin kerta-annos on suuri. Oireiden pitäisi kuitenkin mennä ohi suhteellisen nopeasti, kun nikotiini poistuu elimistöstä. Mikäli huono olo kuitenkin jatkuu pidempään, kerrothan tilanteesta jollekin luotettavalle aikuiselle. Lisätietoa nikotiinituotteiden haitoista voit lukea täältä.

Oletko pohtinut, miksi käytät sähkösavuketta? Olisiko mahdollista, ettet vapettaisi ollenkaan? Näin välttyisit kuvailemaltasi huonolta ololta ja myös käytön muilta terveyshaitoilta. Muistathan, että voit tehdä rohkeasti omat päätöksesi, eikä sinun tarvitse suostua nikotiinituotteiden käyttöön esimerkiksi kavereiden painostuksen vuoksi. On ihailtavaa ajatella omaa terveyttään ja pysyä jämäkästi erossa nikotiinituotteista.

Tsemppiä syksyyn!

Oliko vastauksesta hyötyä?