Seksi
Nimimerkki: 14v

Mikä on normaali peniksen pituus 14-vuotiaalle?

Mikä on niinku sellane normi pippelin pituus ku mua pelottaa et jos parini nauraa pippelini koolle. Tiedän että jokaisella se kasvaa eri tahtia mutta mua pelottaa nii mikä on sellane normaali pituus 14v pippelille

Hei!

Penis ja muun muassa sen koko on asia, joka mietityttää lähes kaikki poikia ja miehiä jossain vaiheessa elämää – etenkin nuorena. Murrosikä ja sen muutokset ovat kovin henkilökohtainen ja herkkä asia ja ihan kaikilla on silloin epävarma olo omasta kehosta, kun ei tiedä mikä on tavallista ja kehittyykö oma keho oikealla tavalla. Et siis ole yksin tämän kysymyksen kanssa!

Moni muukin siis kysyy peniksen kokoon liittyen. Totuus on se, että peniksiä on eri kokoisia ja näköisiä, kahta samanlaista ja saman kokoista penistä ei varmasti ole edes olemassa, eikä normaalia kokoa voida edes yksiselitteisesti määritellä. Koska kuitenkin murrosikää ja myös peniksen kasvua ja kehitystä sekä mittoja on jonkin verran tutkittu, voidaan määritellä joitakin keskimääräisiä tekijöitä penikseen ja sen kasvuun liittyen. Hyvä Kysymys -palvelusta voit lukea asiasta lisää.

Hauskaa syksyä!

Oliko vastauksesta hyötyä?